Κόσμος

Εκλογές ΗΠΑ: Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα «αποθεώνουν» την Κάμαλα Χάρις – «Είδαμε ποιος έχει το πάνω χέρι»

Την στήριξή του για άλλη μια φορά στην Κάμαλα Χάρις μετά το τέλος του debate εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ανάλογη κίνηση και από τη Μισέλ Ομπάμα.

Μιλώντας για την Κάμαλα Χάρις, ο Μπάρακ Ομπάμα τόνισε ότι φάνηκε ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει τη χώρα, αντί να μας διχάσει.

Σε ανάρτησή του στο «X» έγραψε: «Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. @KamalaHarrisθα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Ας πιάσουμε δουλειά».

 

Από την πλευρά της η Μισέλ Ομπάμα έκανε επίσης νια ανάρτηση στο «X» γράφοντας ότι η Κάμαλα Χάρις είναι η μόνη σε αυτήν την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.

 

«Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνική τράπεζα, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz. Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Ρεκόρ με περισσότερα από 10 εκατομμύρια στρέμματα καμένα το 2025
Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστρέψει μια έκταση ίση με την Κορσική, ξεπερνώντας μέσα σε οκτώ μήνες το προηγούμενο ρεκόρ του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ευρωπαϊκού συστήματος EFFIS
Πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ιταλία: Σάλος με σεξιστική ομάδα στο Facebook – Η Meta την έκλεισε μετά από 6 χρόνια
Μια ομάδα με 32.000 μέλη όπου άνδρες μοιράζονταν προσωπικές φωτογραφίες των συζύγων τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Η Meta την έκλεισε μετά από έξι χρόνια λειτουργίας, σύμφωνα με τους Financial Times
Το logo του Facebook
Ο Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνει υψηλόβαθμη αναλύτρια της CIA για τη Ρωσία – Ανησυχίες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Το Economist αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αφαίρεσε την άδεια ασφαλείας από έμπειρη αναλύτρια της CIA, σε μια άνευ προηγουμένου «εκκαθάριση» στις υπηρεσίες πληροφοριών
Το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της CIA στη Βιρτζίνια
Αράχνες–«ζόμπι»: Ο μύκητας που προκαλεί τρόμο και θυμίζει το The Last of Us
Μύκητας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα μετατρέπει αράχνες σε πραγματικά «ζόμπι», ένα φαινόμενο που τρομάζει κατοίκους και κηπουρούς σε όλο τον κόσμο, ενώ θυμίζει το σύμπαν της σειράς The Last of Us, γράφει η Wall Street Journal
Αράχνη