Κόσμος

Εκλογές Τουρκία: Τεράστια συμμετοχή και μεγάλη αναμονή για μια ψήφο – Τι ώρα κλείνουν οι κάλπες

Πολύ μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες στην Τουρκία, όπου σήμερα γίνονται προεδρικές εκλογές και βουλευτικές εκλογές.

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δουλεύουν τους μηχανισμούς τους στο «φουλ» προκειμένου να βγουν νικητές από τις εκλογές στην Τουρκία. (Δείτε εδώ live τα όσα συμβαίνουν)

Μάλιστα σε αυτές τις εκλογές ακόμα περισσότεροι ασθενείς μεταφέρονται στα εκλογικά κέντρα και ψηφίζουν ακόμα και… πάνω στα φορεία.

Αλλά και γενικότερα πολύς κόσμος έχει στηθεί και περιμένει έξω από τα εκλογικά κέντρα, με τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού να εκφράζει την αμφιβολία του πως οι κάλπες θα κλείσουν στην ώρα τους.

Πάντως προς το παρόν αυτό που ισχύει είναι πως οι κάλπες κλείνουν στις 17:00.

Δείτε εικόνες από εκλογικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη

kentroInstanbul

Το newsit.gr εξασφάλισε εικόνες και από εκλογικό κέντρο στη Σμύρνη

izmir

izmir

izmir

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική Βουλή «φρέναρε» τον φόρο Ζικμάν για τους πλούσιους με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ – Οργισμένη η αριστερή αντιπολίτευση
Ο πρωθυπουργός Λεκορνί εξαρτάται από τη στήριξη των Σοσιαλιστών για να περάσει τον προϋπολογισμό και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» μίας ενδεχόμενης πρότασης μομφής
Βουλευτές της γαλλικής Αριστεράς ψηφίζουν για το σχέδιο νόμου για τον προϋπολογισμό του 2026
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό