Κόσμος

Έκρηξη σε πολυκατοικία στη Ρώμη με 3 τραυματίες: «Άναψα τσιγάρο και τινάχτηκαν όλα στον αέρα»

Μια έκρηξη συγκλόνισε, το πρωί της Τρίτης (14.09.2021), απόκεντρη περιοχή της Ρώμης.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Τόρε Άντζελα στη Ρώμη, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου. «Άναψα ένα τσιγάρο και τινάχτηκαν όλα στον αέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του, πάντως, δεν θεωρείται κρίσιμη.

Παράλληλα για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε σειρά διπλανών πολυκατοικιών, διότι υπήρξε φόβος ότι το κτήριο στο οποίο έγινε η έκρηξη, μπορεί να καταρρεύσει.

«Ακούσαμε έναν τρομερό θόρυβο, νομίζαμε ότι επρόκειτο για βόμβα», δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής. Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέχρι τώρα δεν προκύπτει να υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1