Κόσμος

Εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Τουρκία ο κορονοϊός με 37 νέους θανάτους

Ραγδαία είναι η εξάπλωση του κορονοϊού και στην Τουρκία με τους νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς.

Το σύνολο των θανάτων στην Τουρκία από τον νέο κορονοϊό αυξήθηκε κατά 37 και ανέρχεται πλέον σε 168 σήμερα, την ώρα που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 1.610 και βρίσκεται πλέον στα 10.827, έγινε γνωστό από τον υπουργό Υγείας της χώρας Φαχρετίν Κότζα. Μέχρι στιγμής, 162 ασθενείς έχουν θεραπευτεί.

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας πρόσθεσε, σε μήνυμά του στο Twitter, ότι 11.535 διαγνωστικά τεστ διεξήχθησαν σήμερα, ο μεγαλύτερος αριθμός από την έναρξη της επιδημίας, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των τεστ που έχουν διεξαχθεί στην Τουρκία έως τώρα να ανέρχεται σε 76.981.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1244656165482528769

Ο πρόεδρος Ερντογάν προεδρεύει τις τελευταίες ώρες υπουργικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε διάγγελμα για το θέμα του κορωνοϊού μετά το πέρας του συμβουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το BBC ζητάει από δικαστήριο των ΗΠΑ να απορρίψει την αγωγή για δυσφήμιση του Τραμπ - «Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»
Ο πρόεδρος είχε κατηγορήσει το BBC για δυσφήμιση και παραβίαση ενός νόμου περί εμπορικών πρακτικών απαιτώντας αποζημιώσεις και τόκους 5 δισεκ. δολαρίων
τραμπ