Κόσμος

Ελεύθερος ένας από τους υπόπτους για την αιματηρή επίθεση στο Τούρκου

Η αστυνομία της Φινλανδίας άφησε σήμερα ελεύθερο τον τρίτο από τους επτά συλληφθέντες, έπειτα από τις φονικές επιθέσεις με μαχαίρι της περασμένης εβδομάδας στην πόλη Τούρκου.

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σε μια επίθεση, την οποία τότε η αστυνομία χαρακτήρισε πιθανόν την πρώτη σχετιζόμενη με τρομοκρατία στη χώρα.

Ο κυρίως ύποπτος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, ονομάζεται Αμπντεραχμάν Μεκά και είναι ένας 18χρονος Μαροκινός. Στο δικαστήριο ομολόγησε ότι διέπραξε την επίθεση αλλά είπε ότι το κίνητρό του δεν ήταν η τρομοκρατία.

Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά επτά υπόπτους μετά την επίθεση και άφησε ελεύθερους τρεις χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο