Κόσμος

Έλληνες και… μπουζούκια στο Λευκό Οίκο [vid, pic]

Με ελληνικό χρώμα γέμισε ο Λευκός Οίκος, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ, προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας τα έχει όλα. Μπουζούκια, παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς αλλά και Έλληνες προσκεκλημένους από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο πρόεδρος της Aegean Δημήτρης Μελισσανίδης. Πρόσκληση έχουν πάρει τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

 

Τους Έλληνες προσκεκλημένους θα υποδεχθούν, ο ίδιος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει η ομολογία 28χρονου στις ΗΠΑ: «Σκότωσα την σύζυγό μου, βίασα τη σορό της και την ξαναέθαψα – Είμαι τέρας»
Ο Ζαρμπάμπ Αλί προσπάθησε στη δίκη να επιρρίψει τις ευθύνες στην 25χρονη λέγοντας «αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να ξεφύγω. Ήθελα να πεθάνει. Ήμουν θυμωμένος που δεν με άφηνε να προχωρήσω»
Ο 28χρονος Ζαρμπάμπ Αλί
Ανάλυση CNN: Τα τρία αγκάθια της συμφωνίας για την Ουκρανία που μπορούν να την τορπιλίσουν ή να οδηγήσουν στην ειρήνη
Τα σημεία διαφωνίας ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία δεν είναι μικρά που μένουν να διευθετηθούν, αλλά πρόκειται για τρεις κρίσιμους τομείς άπτονται της ουσίας του πολέμου
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Τραμπ έτοιμος να λήξει ακόμα έναν πόλεμο: Οι συμβουλές χειραγώγησης από τον Γουίτκοφ, η αντιπροσωπεία στη Μόσχα και ο ρόλος του Τζάρεντ Κούσνερ
Ο Τραμπ ξέχασε την αυριανή προθεσμία που είχε δώσει στην Ουκρανία για να αποδεχτεί αμερικανικό σχέδιο 28 σημείων, λέγοντας πως «η προθεσμία για μένα είναι όταν τελειώσει» ο πόλεμος
Ο Ντόναλντ Τραμπ