Κόσμος

Έλον Μασκ: Είναι επώδυνο να είσαι ιδιοκτήτης του Twitter

«Εξαιρετικά επώδυνη» είναι σύμφωνα με τον Έλον Μασκ η ιδιοκτησία του Twitter. Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, σε μια συνέντευξη στο BBC.

Ο Έλον Μασκ, που εξαγόρασε το Twitter πέρσι, σημείωσε πως η εταιρεία διοικείται «σαν μη κερδοσκοπικός οργανισμός» και «ξοδεύει χρήματα σαν να έχει φύγει από τη μόδα» από όταν ανέλαβε.

Ο ίδιος σημείωσε πως πήρε την απόφαση να μειώσει τις θέσεις εργασίας, ώστε να χαμηλώσει το κόστος λειτουργίας του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι πλέον στο Twitter εργάζονται 1.500 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να αναλάβει ο Μασκ, στο Twitter εργάζονταν 8.000 άτομα.

«Είχαμε περίπου οκτώ χιλιάδες εργαζομένους και τώρα υπάρχουν περίπου 1,500. Η απόλυση εργαζομένων δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία και σε κάποιες περιπτώσεις είναι επώδυνη. Δεν ανακοινώνω προσωπικά στον κάθε εργαζόμενο την απομάκρυνση του από την εταιρεία, είναι αδύνατον να μιλάς προσωπικά με τόσο πολλούς ανθρώπους» είπε.

Στη συνέντευξη στο BBC ανέφερε πως κάποιες φορές κοιμάται στο γραφείο, ενώ σχετικά με τα αμφιλεγόμενα tweets που έχει κάνει κατά καιρούς είπε: «Φαίνεται πως δεν πρέπει να κάνω tweets μετά τις 3 τα ξημερώματα».

Ισχυρίστηκε πως δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ, τουλάχιστον στις τελευταίες εκλογές: «Σίγουρα σχεδόν η μισή χώρα ψήφισε Τραμπ. Δεν ήμουν ένας από αυτούς», σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι