Κόσμος

Ελβετία: Φωτογραφίες από το σημείο του μακελειού – Για 5 νεκρούς μιλά η αστυνομία

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν αργά χθες Σάββατο βράδυ από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο ελβετικό καντόνι Άαργκαου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αστυνομικοί που απάντησαν σε κλήσεις πολιτών εντόπισαν αρκετά πτώματα, όλα ενηλίκων, μέσα και γύρω από ένα κτίριο στην πόλη Βίρενλινγκεν, όπου ζουν περίπου 4.500 άνθρωποι και βρίσκεται βορειοδυτικά της Ζυρίχης, πρόσθεσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, χωρίς όμως να διευκρινίζει τον αριθμό των θυμάτων.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σημείο του μακελειού

Η τελευταία ενημέρωση, σύμφωνα με την Mirror, αναφέρει πως η τοπική αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων.

Άγνωστα ακόμη τα αίτια

Η αστυνομία, η οποία δεν έκανε γνωστό τον αριθμό των θυμάτων, πρόσθεσε πως τα αίτια του επεισοδίου δεν είναι γνωστά και πως το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άαργκαου δήλωσε σε τοπικό ραδιοσταθμό πως είναι πιθανόν ο δράστης να περιλαμβάνεται στους νεκρούς.

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Tages Anzeiger, γείτονες έκαναν γνωστό πως οι νεκροί είναι πέντε, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι και ο γιος του καθώς και ο γιός προσώπων που κατοικούν σε γειτονικό σπίτι. Η αστυνομία αρνήθηκε προς το παρόν να σχολιάσει.

Γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς χθες γύρω στις 23:00 (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλά πτώματα μέσα και έξω από μια πολυκατοικία. Διαπιστώθηκε ο θάνατος των θυμάτων, που ήταν όλα ενήλικες, πρόσθεσε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. Οι νεκροί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο 5
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: «Καταιγίδα φωτιάς» απειλεί τη Ζιρόντ, η μεγαλύτερη εκκένωση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Airbus A400M, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ρίψεις έως 20 τόνων νερού ή επιβραδυντικού υγρού
Μαίνονται οι τεράστιες φωτιές στην Ισπανία 8