Κόσμος

Ένα εκατομμύριο για τον δολοφόνο του “βρυκόλακα”!

Ένα εκατομμύριο δολάρια δίνει ως αμοιβή η αστυνομία της Βικτόριας για να εντοπίσει τον

Μαρκ Άντριαν Πέρι

 

Μ.ΙΩΑΝΝΟΥ

. Ο Πέρι φέρεται ως ύποπτως για τη δολοφονία του Σέϊν Τσάρτς-Άμποτ, που ήταν γνωστός ως “βρικόλακας”.

Η αστυνομία πιστεύει ότι πίσω από το φόνο του Τσάρτς-Άμποτ κρύβεται ο Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη Μελβούρνη όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν ύποπτος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τσάρτς-Άμποτ βίασε τη φίλη του Πέρι και στη συνέχεια, αφού της έκοψε τη γλώσσα, την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.

Ο δράστης δολοφονήθηκε την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο, προκειμένου να δικαστεί για τον βιασμό και πιστεύεται ότι ο φονιάς του είχε ενημερωθεί από αστυνομικούς.

Ο Τσάρτς-Άμποτ, που ήταν ζιγκολό, ισχυριζόταν ότι ήταν και “βρικόλακας” και έτσι έγινε γνωστός στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση