Κόσμος

Απείλησε, κόμπασε και πήγε σούπερ μάρκετ ο Ερντογάν! [pics]

Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με τον φωτογραφικό φακό, όμως,. να τον ακολουθεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, αφού παρέδωσε μια κορβέτα στο πολεμικό του ναυτικό απειλώντας θεούς και δαίμονες, πετάχτηκε μετά και στο διπλανό σουπερμάρκετ του συνεταιρισμού για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας του και για να δείξει ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας… είναι και παράλληλα κουβαλητής!

Έδειξε μεγάλη προτίμηση σε σοκολάτες και γκοφρέτες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Προφανώς για να… φιλέψει τα εγγόνια του το βράδυ στο σπίτι, όπως έκανε και με έναν μπόμπιρα που συνάντησε στο σουπερμάρκετ.

Οπως φαίνεται πάντως ο πρόεδρος δεν γέμισε με ψώνια το καρότσι. Ή τα βρήκε ακριβά ή τα γρόσια (του) λίγα. Συνεχάρη όμως το σουπερμάρκετ για τις πλαστικές σακούλες που… δεν είχε και έφυγε έχοντας ήσυχη και την τσέπη και την οικολογική του συνείδηση.

Η αλήθεια είναι πως καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα που αγόρασε δεν θα μπορούσε να υπάρχει….

erdogan

erdogan

erdogan

erdogan

Πηγή φωτογραφιών twitter/T.C. Cumhurbaşkanlığı
Με πληροφορίες από sigmalive.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί χτυπούν με teaser έναν από τους συλληφθέντες για την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βρετανία - «Σκοτώστε με» τους φώναζε
Δεν αντιμετωπίζεται ως μία τρομοκρατική επίθεση, λέει η αστυνομία - Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν είναι ένας 32χρονος έγχρωμος με βρετανική υπηκοότητα και ένας 35χρονος Βρετανός με καταγωγή από την Καραϊβική
Βρετανία: Αστυνομικοί χτυπούν με teaser έναν από τους συλληφθέντες για την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο
12
Νεκροί 5 Γερμανοί ορειβάτες που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στις Ιταλικές Άλπεις
Τα πτώματα δύο ανδρών και μιας γυναίκας που παρασύρθηκαν από την χιονοστιβάδα εντοπίστηκαν χθες Σάββατο, ενώ τα δύο άλλα θύματα, ένας πατέρας και η 17χρονη κόρη του, βρέθηκαν την Κυριακή
Χιονοστιβάδα