Κόσμος

Ένας έρωτας αγιάτρευτος – Επι 16 μήνες παίρνει πρωινό με τη νεκρή γυναίκα του!

Είναι ένας από τους γκουρού της διαφήμισης παγκοσμίως. Είναι πάμπλουτος, μέλος της Βουλής των Λόρδων, 66 ετών και ονομάζεται Μορις Σαατσι.

Όμως, πριν από 16 μήνες έχασε τον άνθρωπο με τον οποίο έλπιζε ότι θα περνούσε μαζί την ζωή του μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Ο Μορίς έχασε την πολυαγαπημένη δεύτερη σύζυγό του και συγγραφέα Τζόζεφιν Χάρτ και από τότε η ζωή του άδειασε. Δεν φαντάζεται τον εαυτό του χωρίς εκείνη.

Κάθε πρωί, πηγαίνει στο κοιμητήριο του Δυτικού Σάσεξ. Πηγαίνει στον τάφο της αγαπημένης του και παίρνει μαζί της ένα λιτό πρωινό και μετά από λίγο φεύγει.

“Εγώ είμαι εκείνη και εκείνη είμαι εγώ. Πως αλλιώς να το πω”, είπε πρόσφατα στους Ταϊμς του Λονδίνου.

Όταν πηγαίνει σε εστιατόριο κάνει πάντα κράτηση για δυο και βάζει τις εφημερίδες στο τραπεζάκι στο σαλόνι του σπιτιού τους με την σειρά που τις διάβαζε εκείνη…

Ο ίδιος λέει ότι μπορεί όλα αυτά να φαίνονται τρελά στους άλλους και πως ίσως ένας ειδικός θα του έλεγε να συνεχίσει την ζωή του, αλλά όπως λέει επίσης: “Κατά την γνώμη μου το να συνεχίσω να ζω θα είναι μια τερατώδης πράξη προδοσίας και το να αποδεχθώ το γεγονός του θανάτου της θα ήταν μια πράξη εγωισμού.”

Λέει επίσης πως δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτεί την αυτοκτονία.

Με την Τζόζεφιν Χάρτ παντρεύτηκαν το 1984 και μαζί έζησαν έναν έρωτα ιδιαίτερα έντονο. “Η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική δίχως εκείνη. Ημασταν ένα πρόσωπο, ένα μονάχα πράγμα”.

Στον τάφο της έχει χαράξει και τα αρχικά του γιατί όπως λέει ο ίδιος ξέρει πως κάποια ημέρα θα την συναντήσει εκεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Συναγερμός» στο Λονδίνο: Γιγαντιαίες ταυτόχρονες πορείες ακροδεξιών και αντιρατσιστών
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Λονδίνο με κάλεσμα του Τόμι Ρόμπινσον, ηγετικής φυσιογνωμίας της βρετανικής ακροδεξιάς, ενώ απέναντι αντιρατσιστές ακτιβιστές οργάνωσαν αντιπορεία
Η τεράστια διαδήλωση στο Λονδίνο 2
Ντόναλντ Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Αν κάνετε ό,τι λέω, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει – Θα επιβάλω κυρώσεις στη Ρωσία όταν όλοι κάνουν το ίδιο»
«Αυτός δεν είναι ο πόλεμος του Τραμπ (δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν Πρόεδρος!), είναι ο πόλεμος του Μπάιντεν και του Ζελένσκι» έγραψε στο
Ο Ντόναλντ Τραμπ 8
Δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: Έκρηξη αναφορών σε «εμφύλιο πόλεμο» στα social media στις ΗΠΑ
Οι αναφορές στον όρο «εμφύλιος πόλεμος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτοξεύτηκαν μετά τη δολοφονία του ακροδεξιού influencer Τσάρλι Κερκ, αποκαλύπτοντας την ακραία πόλωση της αμερικανικής κοινωνίας, αναλύουν οι New York Times
Άνθρωποι συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια αγρυπνίας για τον ακροδεξιό ακτιβιστή και σχολιαστή των ΗΠΑ Τσάρλι Κερκ 4