Κόσμος

Τερέζα Μέι: Πήγε για… μαλλί και βγήκε κουρεμένη (κυριολεκτικά) [pics]

Άλλη Τερέζα Μέι το πρωί, άλλη τα... ξημερώματα. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας μπορεί να είχε το άγχος της για το αν θα έχει αυτοδυναμία, αλλά χρόνο για να πεταχθεί (τρόπος του λέγειν) ως το κομμωτήριο, είχε!

Το πρωί της Πέμπτης (08.06.2017) η Τερέζα Μέι εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει με… διαφορετικά μαλλιά από εκείνα που είχε πολλές ώρες αργότερα όταν εμφανίστηκε στην περιφέρεια που εκλέγεται, το Maidenhead, συνοδευόμενη από τον σύζυγό τη, Φίλιπ για να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και ενώ τα exit polls είχαν δείξει αυτό που επιβεβαιώθηκε αργότερα: πως η αυτοδυναμία που ονειρευόταν, δεν θα ερχόταν ποτέ!

Η διαφορά στα μαλλιά της εμφανής, όσο κι αν τα περιθώρια για τον κομμωτή της ήταν… περιορισμένα, αφού η Βρετανή πρωθυπουργός είναι συντηρητική ακόμα και στο κούρεμά της.

Δείτε τις διαφορές…

Από το πρωί

Και τα ξημερώματα…

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιχείρησης
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου, μια ανάσα από τις πυραμίδες της Γκίζας
Το μνημειώδες μουσείο που εκτείνεται σε σχεδόν 500.000 τ.μ. και είναι αφιερωμένο στον φαραωνικό πολιτισμό, στοίχισε περισσότερο από 1.000.000.000 δολάρια και απαίτησε τιτάνια έργα 20 ετών, τα οποία υποστήριξε οικονομικά και τεχνικά η Ιαπωνία
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
6