Κόσμος

Ενας νεκρός απο πυρά στην Αϊτή

Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον πλιατσικολόγων σε αγορά του Πορτ-ο-Πρενς.

Φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή μετέδωσε πως οι πλιατσικολόγοι ήταν έτοιμοι να αρπάξουν εμπορεύματα στην αγορά Hyppolite όταν ένας από αυτούς, ένας άνδρας τριάντα περίπου ετών που χτυπήθηκε από σφαίρες στο κεφάλι. Αμέσως ένας άλλος άρπαξε αμέσως το σακίδιο του θύματος.

 Η σύγκρουση μεταξύ της αστυνομίας και των πλιατσικολόγων συνεχίστηκε, και στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οπλισμένες με κυνηγετικά όπλα και τουφέκια.

 Οι λεηλασίες αυξάνονται στην πρωτεύουσα της Αϊτής, πέντε ημέρες μετά τον σεισμό της Τρίτης που προκάλεσε περίπου 40.000 με 50.000 νεκρούς και 1,5 εκατομμύριο άστεγους.

   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Ουκρανοί αρνούνται να παραδώσουν εδάφη με αντάλλαγμα την ειρήνη - «Η Ρωσία θέλει τον έλεγχο της χώρας μας»
Τα τρία τέταρτα των Ουκρανών ερωτηθέντων δήλωσαν πως οι εδαφικές παραχωρήσεις δεν θα φέρουν το τέλος στον πόλεμο - Η Ρωσία αρνείται πως θέλει τον πλήρη έλεγχο της Ουκρανίας
Ουκρανοί στα συντρίμμια