Κόσμος

Εντολή ISIS σε ανήλικους τζιχαντιστές στην Ευρώπη: Ανατιναχτείτε στις πατρίδες σας!

- «Σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή εκεί που είστε», είναι η εντολή που δίνεται από τον ISIS σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών
- Στόχοι είναι νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία
- Σε συναγερμό πολλές ευρωπαϊκές πόλεις αφού ένα τέτοιο κύμα επιθέσεων από ανηλίκους είναι αδύνατον να προβλεφθεί

Μόνο τρόμο προκαλεί η νέα εντολή του Ισλαμικού Κράτους προς τους νέους τζιχαντιστές που θέλουν να ενταχθούν στους κόλπους του. Το Ισλαμικό Κράτος ζητάει από τα νέα παιδιά που θέλουν να μεταβούν στην Συρία να μην το κάνουν αλλά να ανατιναχθούν εκεί που βρίσκονται!

Η πληροφορία αυτή έχει γίνει γνωστή από τις Βελγικές αρχές. «Νέοι άνθρωποι δεν καλούνται πλέον να στρατολογηθούν στην Συρία αλλά καλούνται να κάνουν επιθέσεις μέσα στην ίδια τους την χώρα», μεταδίδει η βελγική φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Η είδηση αυτή έχει αναστατώσει τις ευρωπαϊκές αρχές αφού οι ανήλικοι είναι εκείνοι που επηρεάζονται και πιο εύκολα και μπορούν όχι μόνο να μην κινήσουν υποψίες αλλά και να ριζοσπαστικοποιηθούν τόσο που να κάνουν τις πιο αιματηρές επιθέσεις. Και ακόμα και αν συλληφθούν είναι πιο δυσκολο να τους επιβληθούν ποινές.

Η στρατολόγηση ανηλίκων τζιχαντιστών γίνεται κυρίως μέσω των social media και μάλιστα μέσω της εφαρμογής “Telegram”. Γίνεται πλύση εγκεφάλου και σύντομα είναι έτοιμοι να χύσουν αίμα.

Σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή εκεί που είστε, είναι η εντολή που δίνεται στους ανήλικους. Παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών είναι το target group τους.

Ποιοί είναι όμως οι στόχοι; Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες πολλών ευρωπαϊκών χωρών είναι νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

πηγη: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερμανία «φλέγεται» από τον καύσωνα – Χτύπησε 38άρια ο υδράργυρος, σε συναγερμό για δασικές πυρκαγιές
Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν επίσης για υψηλά επίπεδα υγρασίας τη νύχτα, ενώ οι ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας έχουν κηρυχθεί στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για δασικές πυρκαγιές
Γυναίκα φορά καπέλο για να προστατευτεί από τον ήλιο στο Βερολίνο
Νέα στολή μάχης για Ουκρανούς στρατιώτες: Ο «Ήρωας της Ουκρανίας» Ταγματάρχης Σιριάγιεφ σχεδιάζει πανοπλία κατά των drones
Κατασκευασμένη από κέβλαρ και υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς, η στολή προσφέρει πλήρη κάλυψη σώματος και επιπλέον ενισχυμένη προστασία σε αγκώνες, γόνατα και αστραγάλους
Ουκρανοί στρατιώτες 2