Κόσμος

Έπαθε… Ντουτέρτε ο Τραμπ! Ζητά την εκτέλεση όσων διακινούν ναρκωτικά

Την επιβολή της θανατικής ποινής σε βάρος όσων καταδικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών προβλέπει το σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης των οπιοειδών στις ΗΠΑ. Θα το παρουσιάσει μέσα στην ημέρα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τρεις αξιωματούχοι προσκείμενοι στον Λευκό Οίκο έκαναν γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για το θέμα σε εκδήλωση στο Νιού Χάμσιρ. Είναι μια από τις πολιτείες που πλήττει σκληρότερα η επιδημία των οπιοειδών.

Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ

Το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου προτρέπει ταυτόχρονα το Κογκρέσο να καταστήσει πολύ πιο αυστηρή τη νομοθεσία ως προς την επιβολή ποινών σε βάρος όσων διαπράττουν το συγκεκριμένο αδίκημα.

Ακόμη, η πρόταση του Λευκού Οίκου προβλέπει τη μείωση της συνταγογράφησης οπιοειδών κατά το ένα τρίτο τα επόμενα τρία χρόνια, ανέφεραν οι ίδιοι αξιωματούχοι της αμερικανικής προεδρίας, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέση Ανατολή: Από τη δολοφονία Χαμενεΐ στο σχέδιο των 15 σημείων Τραμπ – Όλα όσα έχουν συμβεί στις 30 ημέρες πολέμου
Τα σημαντικότερα γεγονότα στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή τις 30 ημέρες του πολέμου - Πιο σκληρό από όσο περίμεναν ΗΠΑ και Ισραήλ το Ιράν, αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα
Ένα σύννεφο καπνού υψώνεται μετά από έκρηξη στην Τεχεράνη του Ιράν