Κόσμος

“Έπεσε” το Facebook για λίγο…!

Εδώ και λίγα λεπτά η ιστοσελίδα του Facebook, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά και μάλλον οι υπεύθυνοι έλυσαν το πρόβλημα που έκανε ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του να μην μπορεί να συνδεθεί.

Πολλοί χρήστες προσπαθούσαν να μπούν στο Facebook και δεν μπορούσαν και το μόνο που συναντούσαν ήταν ένα μήνυμα λάθους που γράφει οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη (“Service Unavailable”).


Επίσης είχε εξαφανιστεί από τις ιστοσελίδες και το αντίστοιχο κουμπί like.

Στο Twitter υπήρξαν χιλιάδες tweets από χρήστες που είχαν προβλήματα πρόσβασης στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενώ για την ώρα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από το Facebook για το τι προκάλεσε το πρόβλημα αυτό.
Πάντως σήμερα ο Mark Zuckerberg, ο ιδρυτής και CEO του Facebook, πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή της Oprah Winfrey και θα ανακοινώσει ότι θα δωρίσει 100 εκατομμύρια δολάρια στα Δημόσια Σχολεία του Νιουαρκ.
Τυχαίο…;
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου