Κόσμος

Επικό τρολάρισμα για το πρώτο Συμβούλιο Γυναικών χωρίς γυναίκες στη Σαουδική Αραβία! [pics]

Χαμό στα social media προκάλεσε μια φωτογραφία από το Qassim Girls' Council χωρίς την παρουσία γυναικών.

Η φωτογραφία με τους 13 άντρες από το Συμβούλιο Γυναικών στη Σαουδική Αραβία δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media που τρόλαραν τους Σαουδάραβες αξιωματούχους.

Η πρωτοβουλία για το Συμβούλιο Γυναικών έγινε για να δείξουν στον κόσμο πως το βασίλειο έχει αλλάξει ως προς την καταπίεση των δικαιωμάτων των γυναικών. Οι αρχές όμως φαίνεται να παρέλειψαν ένα βασικό στοιχείο κατά την εναρκτήρια εκδήλωση. Την παρουσία γυναικών!

Έτσι 13 άντρες μίλησαν για την πρωτοβουλία στη σκηνή, ενώ οι γυναίκες είχαν κρατηθεί σε άλλο δωμάτιο και συνέβαλαν μέσω βιντεοπαρουσιάσεων.

“Στην περιοχή Qassim βλέπουμε τις γυναίκες ως αδερφές των αντρών και αισθανόμαστε την ευθύνη να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να εξυπηρετήσουν το έργο τους”, δήλωσε ο πρίγκιπας Faisal bin Mishal bin Saud σύμφωνα με το BBC.

“Αυτό δεν είναι αστείο. Επαναλαμβάνω, δεν είναι αστείο. Η πρώτη συνάντηση του πρώτου “Girls Council” στη Σαουδική Αραβία”, σχολίασε η Rana Harbi ποστάροντας τη φωτογραφία.

“Σάτιρα; Κωμωδία; Όχι. Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η πρώτη συνάντηση του “Girls Council” στη Σαουδική Αραβία… χωρίς γυναίκες”, έγραψε άλλος χρήστης.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι η CIA του είπε ότι ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν είναι ομοφυλόφιλος
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να διασκέδασε με την εκτίμηση της CIA ότι ο νεότερος Χαμενεΐ διατηρούσε μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον άνδρα δάσκαλό του από την παιδική του ηλικία
Ντόναλντ Τραμπ
Times of Israel: Ο Τραμπ κλίνει προς τη χερσαία εισβολή στο Ιράν – Η Τεχεράνη θα αναγκαστεί τότε να υποκύψει
Ο αξιωματούχος, που γνωρίζει από κοντά τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν κατ’ ιδίαν πως το Ιράν δύσκολα θα δεχτεί τις παραχωρήσεις του αμερικανικού σχεδίου 15 σημείων
Ντόναλντ Τραμπ