Κόσμος

Επίθεση στο Παρίσι: Απίθανη ιστορία! Επιβίωσε από Χέιζελ και Μπατακλάν

Ένας Ιταλός βρέθηκε σε δυο ιστορικές τραγωδίες και... βγήκε και από τις δυο χωρίς να πάθει τίποτα!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι, που έζησε από κοντά δυο τραγικά γεγονότα. Όπως αναφέρει η “Gazzetta Dello Sport” ο 45χρονος Ιταλός έζησε από κοντά τόσο την τραγωδία του Χέιζελ, όσο και αυτή του Μπατακλάν!

Πριν από 30 χρόνια, ο Ναταλούτσι (15 ετών τότε) ήταν μαζί με τον πατέρα και το θείο του, στον τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ στο Χέιζελ. Να θυμίσουμε πως ο “ματωμένος” τελικός της ντροπής πριν από 30 χρόνια στις Βρυξελλες, έμεινε στην ιστορία όχι για τα πεπραγμένα στο χορτάρι (αν και κρίθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Ιταλών), αλλά για όσα συνέβησαν στις εξέδρες, όταν 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν σημαδέψει τον αθλητισμό.

Η… μοίρα τα έφερε έτσι, που ο Ιταλός ήταν στο Παρίσι και στη συναυλία που αιματοκυλίστηκε από τζιχαντιστές. “Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων, μέχρι να μπει η αστυνομία και να σωθούν”, είπε ο πατέρας του προσθέτοντας πως “… μια φίλη του δεν ήταν τόσο τυχερή, καθώς πυροβολήθηκε στον ώμο και χειρουργήθηκε”.

Μάλιστα, η… τύχη του Ναταλούτσι φαίνεται πως είναι πολύ ισχυρή! Η αδερφή του, Φεντερίκα, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο αδερφός της πέρα από τα δύο αυτά περιστατικά είχε ξεγελάσει το θάνατο άλλες δύο φορές σε τροχαίο, τη μια σε ατύχημα όπου σκοτώθηκε ένας φίλος του.

“Ίσως η τύχη του να προέρχεται από το γεγονός ότι σε ηλικία οκτώ ετών τον είχε φιλήσει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ”, τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζορντάν Μπαρντελά παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Καρολίνα: «Είμαι ευτυχισμένος, δεν κρυβόμαστε πλέον»
Καλεσμένος στην εκπομπή του France 2, ο ακροδεξιός πολιτικός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του - «Δύσκολο να διατηρήσει κανείς την ιδιωτική του ζωή όταν ασκεί πολιτική στο επίπεδο που βρίσκομαι εγώ»
Ο Ζορντάν Μπαρντελά
Νύχτα «κόλασης» στην Ουκρανία: 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίας από ρωσικές επιθέσεις
Επιθέσεις με πυραύλους και drones τραυμάτισαν επίσης δεκάδες ανθρώπους σε διάφορες περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Κιέβου, της Οδησσού, του Ντνιπροπετρόφσκ και του Χαρκόβου
Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία
Το Ισραήλ επιβεβαιώνει τις συνομιλίες με τον Λίβανο – Ανελέητο το σφυροκόπημα στη Βηρυτό, βομβαρδίστηκε νοσοκομείο
Συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις Ισραήλ και Χεζμπολάχ - Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως ανάγκασαν 10 πλοία να επιστρέψουν πίσω εν μέσω του ναυτικού αποκλεισμού στα λιμάνια του Ιράν
REUTERS