Κόσμος

Επίθεση στο Παρίσι: Συγκλονίζει η μοναδική Ελληνίδα μάρτυρας [vid]

 Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές για την Ζελίνα Μήλιου, η οποία ήταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή. Πρόκειται για την μοναδική Ελληνίδα μάρτυρα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

“Βγήκαμε από το μετρό. Ακούσαμε καποιους θορύβους έντονους πίσω μας. Γυρνάμε και βλέπουμε τους δυο αστυνομικούς κάτω πεσμένους και μία γυναίκα κάτω” αναφέρει συγκλονισμένη.

Επίθεση στο Παρίσι: Είχε προειδοποιήσει ο μακελάρης! “Θέλω να σκοτώσω αστυνομικούς”!

“Και ξαφνικά αρχίσαμε να τρέχουμε όταν είδαμε τους αστυνομικούς να φοράνε αλεξίσφαιρα γιλέκα και να τρέχουν στους δρόμους δεξιά αριστερά, Τότε καταλάβαμε ότι κάτι άλλο ήταν. Σε 45 λεπτά η πλατεία είχε αδειάσει” περιγράφει.

Μάλιστα, ένας από την παρέα της σήκωσε το κινητό και τράβηξε φωτογραφίες τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον συνάδελφο τους που δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός. 

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

ΠΗΓΗ: Τηλεόραση ANTENNA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μερτς θέλει να δώσει δάνειο 140 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά κεφάλαια
Ο Γερμανός καγκελάριος καλεί την ΕΕ να χρησιμοποιήσει περιουσιακά στοιχεία της ρωσικής κεντρικής τράπεζας τα οποία έχουν «παγώσει» μετά την εισβολή στην Ουκρανία
Ο Φρίντριχ Μερτς 1
Η Μεγάλη του Γένους Σχολή μετακομίζει σε άλλο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη λόγω έργων ενίσχυσης στατικότητας 
Η απόφαση προβλέπει την κτιριακή ενίσχυση και κάποιες επιδιορθώσεις, εργασίες που πρέπει να γίνουν απρόσκοπτα χωρίς την παρουσία μαθητών, καθηγητών και λοιπού προσωπικού εντός του κτιρίου
Η Μεγάλη του Γένους Σχολή