Κόσμος

“Επίθεση” Τραμπ σε γνωστό ηθοποιό επειδή… τον μιμείται

Nέα "επίθεση" εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος τον μιμείται σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός πρωταγωνιστής ανταπέδωσε λέγοντας ότι σκοπεύει να ενσαρκώνει τον πρόεδρο έως την «καθαίρεσή» του.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε  στον ιστότοπο του περιοδικού The Hollywood Reporter, ο Μπάλντουιν εξήγησε ότι «υποφέρει» κάθε φορά που πρέπει να μιμηθεί το Ντόναλντ Τραμπ. Ο 59χρονος ηθοποιός υποδύεται συχνά τον αμερικανό πρόεδρο, από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016, κατά τη διάρκεια της ψυγαγωγικής εκπομπής “Saturday Night Live”.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη επικρίνει αυτές τις μιμήσεις, απάντησε σήμερα στις δηλώσεις του ηθοποιού στέλνοντας ένα tweet , το οποίο μάλιστα ξεκίνησε γράφοντας «Άλεξ» αντί για «Άλεκ», ένα ορθογραφικό ατόπημα που δεν έμεινε ασχολίαστο.

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν, η μέτρια καριέρα του οποίου ψυχορραγούσε και σώθηκε χάρη στην κακή μίμηση που κάνει για εμένα στην εκπομπή Saturday Night Live, δηλώνει τώρα ότι νιώθει να υποφέρει όταν με μιμείται» επισήμανε ο μεγιστάνας, ο οποίος διόρθωσε το αρχικό του μήνυμα αφού το ανήρτησε.

«Άλεκ, αυτοί που υποφέρουν, είναι εκείνοι που αναγκάζονται να σε βλέπουν» συμπλήρωσε.

«Παρά το ότι υποφέρω, θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω έως τις ακροάσεις για την καθαίρεση, την ομιλία της παραίτησης, την αποχώρηση με ελικόπτερο προς το Μαρ-α-Λάγκο» απάντησε σήμερα ο ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Βλέπουν» δάχτυλο Πούτιν πίσω από την κυβερνοεπίθεση στο Χίθροου - Προς ακύρωση οι μισές πτήσεις της Κυριακής
«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ρίχνει ένα βότσαλο στη γεωπολιτική και στρατιωτική λίμνη του ΝΑΤΟ και παρακολουθεί τους κυματισμούς των αντιδράσεων που θα ακολουθήσουν», λέει πρώην αξιωματικός της MI6
Ταξιδιώτες περιμένουν στην ουρά για να κάνουν check-in στον τερματικό σταθμό 4 του αεροδρομίου Χίθροου μετά την κυβερνοεπίθεση
9
Bloomberg: Με τις «ευλογίες» του Τραμπ ο Ερντογάν κλείνει συμφωνίες – μαμούθ για περισσότερα F-16, 250 Boeing και «βλέπει» F-35
Στο τραπέζι της συνάντησης Τραμπ - Ερντογάν θα βρεθούν συμφωνίες στον τομέα της άμυνας αλλά και της ενέργειας, συνολικής αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων
Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ και της Τουρκίας, Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 2