Κόσμος

“Επίθεση” Τραμπ σε γνωστό ηθοποιό επειδή… τον μιμείται

Nέα "επίθεση" εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος τον μιμείται σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός πρωταγωνιστής ανταπέδωσε λέγοντας ότι σκοπεύει να ενσαρκώνει τον πρόεδρο έως την «καθαίρεσή» του.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε  στον ιστότοπο του περιοδικού The Hollywood Reporter, ο Μπάλντουιν εξήγησε ότι «υποφέρει» κάθε φορά που πρέπει να μιμηθεί το Ντόναλντ Τραμπ. Ο 59χρονος ηθοποιός υποδύεται συχνά τον αμερικανό πρόεδρο, από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016, κατά τη διάρκεια της ψυγαγωγικής εκπομπής “Saturday Night Live”.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη επικρίνει αυτές τις μιμήσεις, απάντησε σήμερα στις δηλώσεις του ηθοποιού στέλνοντας ένα tweet , το οποίο μάλιστα ξεκίνησε γράφοντας «Άλεξ» αντί για «Άλεκ», ένα ορθογραφικό ατόπημα που δεν έμεινε ασχολίαστο.

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν, η μέτρια καριέρα του οποίου ψυχορραγούσε και σώθηκε χάρη στην κακή μίμηση που κάνει για εμένα στην εκπομπή Saturday Night Live, δηλώνει τώρα ότι νιώθει να υποφέρει όταν με μιμείται» επισήμανε ο μεγιστάνας, ο οποίος διόρθωσε το αρχικό του μήνυμα αφού το ανήρτησε.

«Άλεκ, αυτοί που υποφέρουν, είναι εκείνοι που αναγκάζονται να σε βλέπουν» συμπλήρωσε.

«Παρά το ότι υποφέρω, θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω έως τις ακροάσεις για την καθαίρεση, την ομιλία της παραίτησης, την αποχώρηση με ελικόπτερο προς το Μαρ-α-Λάγκο» απάντησε σήμερα ο ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Στους 36 οι νεκροί άμαχοι, δεκάδες τραυματίες – Βομβαρδισμοί και εχθροπραξίες στο Κασμίρ
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μικρό παιδί ηλικίας 3 χρόνων - Η αντίδραση των ΗΠΑ και οι εντάσεις που ξεκίνησαν από τη σφαγή αμάχων στο Κασμίρ στις 22η Απριλίου
Στρατιώτες 1