Κόσμος

Έπνιξε την κορούλα της για να βρει πλούσιο γαμπρό

Σοκάρει η δολοφονία της 20 μηνών Sarah Dahane από την ίδια τη μητέρα της. Η 44χρονη γυναίκα φίμωσε και έπνιξε την κορούλα της με σακούλα σκουπιδιών και έφυγε στην Αφρική για να βρει πλούσιο άντρα να παντρευτεί.

Η Angela Whithworth σκότωσε την κορούλα της στο σπίτι τους στο Bicester και μετά πέταξε για Ναϊρόμπι, όπου τελικά συνελήφθη στις 9 Μαρτίου μετά την αμοιβή 10.000 λιρών που προσέφερε η αστυνομία για τον εντοπισμό της.

Ομολόγησε την ενοχή της για τη δολοφονία της κόρης της στις 15 Μαΐου 2013 και υποστήριξε στο δικαστήριο πως θα έχανε την επιμέλεια της κόρης της κατά τη διάρκεια της πικρής δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της Nabil Dahane.

“Η μοναδική κόρη μου Sarah ήταν τόσο όμορφη, αξιαγάπητη και ζωντανή. Αγαπούσε τους πάντες και όλοι την αγαπούσαν. Ο χρόνος που περνούσαμε μαζί ήταν υπέροχος και πολύτιμος. Σήμαινε τα πάντα για μένα. Ακόμα σημαίνει τα πάντα και θα σημαίνει τα πάντα. Η τραγική απώλεια της Sarah είχε βαθιά επίδραση στη ζωή μου και ακόμα αγωνίζομαι να συμφιλιωθώ με όλο αυτό”, είπε η 44χρονη γυναίκα μετά τον θάνατο της κορούλας της.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, οι αρχές βρήκαν όλες τις πόρτες κλειδωμένες και οι κουρτίνες κλειστές. Όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν το άψυχο κορμάκι της 20 μηνών Sarah σε ένα κρεβάτι. Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραυματισμού ή αίμα. Υπήρχε μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες στο πάτωμα με έναν κόμπο και μια σακούλα σκουπιδιών. Είχε φιμωθεί με τις κάλτσες και μετά την έβαλε στη σακούλα όπου πνίγηκε μέχρι θανάτου. Ακούγοντας τις λεπτομέρειες του φριχτού εγκλήματός της, η 44χρονη ξέσπασε σε λυγμούς.

Ήθελε να πάρει την κόρη της και να γυρίσει στο πατρικό της στην Κένυα, αλλά ο πρώην άντρας της δεν υπήρχε περίπτωση να το επιτρέψει. Τότε άρχισε να νιώθει αγανάκτηση και θυμό που ο σύζυγός της την ανάγκαζε να εγκαταλείψει την κόρη της.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Χαμάς να επιστρέψει και τις υπόλοιπες σορούς – «Γνωρίζουν πού βρίσκονται τα λείψανα, η υπομονή μας εξαντλείται»
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε το βράδυ της Τετάρτης ακόμη δύο νεκρούς ομήρους από τη Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε κι ο ισραηλινός στρατός
Ένοπλοι της Χαμάς επιτηρούν τη μεταφορά των σορών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο» – Περιλαμβάνει 694 εκατομμύρια τόνους ορυκτών
Εκτεταμένες έρευνες στην επαρχία του Εσκισεχίρ έφεραν στο φως περίπου 12,5 εκατομμύρια τόνους οξειδίων σπάνιων γαιών, καθώς και σημαντικά κοιτάσματα βαρίτη και φθορίτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει το Ισραήλ: «Μου ποδοπάτησαν το καπέλο βατραχάκι και έγραψαν άσεμνα γκράφιτι στη βαλίτσα μου»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν μία από τους 437 ακτιβιστές, βουλευτές και δικηγόρους που ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη για να παραδώσουν βοήθεια στη Γάζα, στην αποστολή του στολίσκου Sumud, η οποία αναχαιτίστηκε
Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ (στο κέντρο) φτάνει για να επιβιβαστεί σε πλοίο που συμμετέχει σε μια πολιτειακή νηοπομπή με προορισμό τη Γάζα 24
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τη Βόρεια Μακεδονία να τροποποιήσει το σύνταγμά της αν θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ
Οι «βουλγαρικές απαιτήσεις» προς τη χώρα μας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές, έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η Χαμάς παρέδωσε τις σορούς ακόμη 2 Ισραηλινών ομήρων στον Ερυθρό Σταυρό – «Είναι οι τελευταίες που βρήκαμε» λέει η οργάνωση
Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και έχει επιστρέψει όλους τους ζωντανούς ομήρους στο Ισραήλ, καθώς και τις σορούς όλων των νεκρών ομήρων «στους οποίους μπόρεσε να φτάσει»
Άνθρωποι μεταφέρουν το φέρετρο με τη σορό του Ισραηλινού στρατιώτη Ντάνιελ Σιμόν Περέζ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και η σορός του απήχθη και αργότερα επιστράφηκε στο Ισραήλ στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων-ομήρων και κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς