Κόσμος

Ερντογάν: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης τον έβαλε στο… Γκίνες!

Μια γιγαντιαία αφίσα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα δίπλα με τον Αχμέντ Νταβούτογλου, που εμφανίστηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την 562 επέτειο από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες!

Η αφίσα που φτιάχτηκε από το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, έχει μέγεθος 4.709 τετραγωνικών μέτρων (!) και… παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στην πλατεία Yenikapı της Κωνσταντινούπολης με αφορμή την επέτειο 562 ετών από την Άλωση της Πόλης.

Η αφίσα εμφανίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας και τον πρωθυπουργό του χαμογελαστούς και στο τέλος της υπάρχει το μήνυμα “ο λαός είναι αρκετός για εμάς”.

Την Παρασκευή, περίπου 100 Τούρκοι, “άπλωσαν” την αφίσα στην πλατεία της Κωνσταντινούπολης και οι άνθρωποι του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις για να δώσουν το… ΟΚ και την πλακέτα για το ρεκόρ.

Το προηγούμενο ρεκόρ μεγαλύτερης αφίσας ανήκε στην Ινδία, με ένα πόστερ 3.361 τετραγωνικών μέτρων από το 2014.

Πηγή: hurriyetdailynews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης – Στο πλευρό της οι δύο γιοι της Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς
Η 44χρονη τραγουδίστρια εισήχθη οικειοθελώς σε κέντρο απεξάρτησης, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια επανεκκίνησης και αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τις καταχρήσεις
Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο 45χρονος που έβαλε τέλος στην «ηγεμονία» Όρμπαν – Οι μεγάλοι κερδισμένοι και οι χαμένοι από την εκλογή του
Οι Ούγγροι τον εμπιστεύτηκαν δίνοντάς του 138 από τις 199 έδρες - Υπόσχεται να πατάξει την διαφορά και να φορολογήσει περισσότερο τους πλούσιους
Πέτερ Μαγιάρ 30