Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ερντογάν: «Μόλις εκτοξεύσαμε τον πύραυλο μπήκε στην ατζέντα των Ελλήνων – Έρχεται και συνέχεια»

Ερντογάν: «Μόλις εκτοξεύσαμε τον πύραυλο μπήκε στην ατζέντα των Ελλήνων – Έρχεται και συνέχεια»

Δεν έχουν τέλος οι απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τους εξοπλισμούς της Τουρκίας επισημαίνοντας ότι έρχεται και η συνέχεια βάζοντας και πάλι στο κάδρο την Ελλάδα.

Σε ανύποπτο χρόνο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για την αντίδραση που υπήρξε στη χώρα μας σχετικά με τη δοκιμή του πρώτου τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη, ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εργοστασίου παραγωγής του τουρκικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου TOGG, αναφέρθηκε στην αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας λέγοντας πως «δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μην υπερήφανοι για τα επιτεύγματά της».

«Οι τούρκοι είναι περήφανοι για το πύραυλο Tayfun. Ήδη άρχισαν να εκτοξεύονται οι πύραυλοι Tayfun» είπε.

«Ο Tayfun μπήκε αμέσως στην ατζέντα της Ελλάδας και των Ελλήνων. Περιμένετε να δούμε ακόμα. Αυτό θα συνεχιστεί κι άλλο» ήταν τα λόγια αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρχει συνέχεια των εκτοξεύσεων κι άλλων βαλλιστικών πυραύλων.

Σχετικά με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «τώρα που θα το δουν στην Ευρώπη, οι Ευρωπαίοι θα πουν έρχονται οι τρελοί Τούρκοι».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις