Κόσμος

Έσπασε το τηλέφωνο η Μέρκελ για το Βρετανικό Δημοψήφισμα

Κατά μια άλλη έννοια του έβαλε φωτιά. Σε κάθε περίπτωση η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ήδη πριν τα τελικά αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος βρέθηκε στο γραφείο της στην Καγκελαρία και ξεκίνησε τηλεφωνικά κρίσιμες επαφές.

Στην Καγκελαρία έχει μεταβεί ήδη η ‘Αγγελα Μέρκελ, η οποία, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ πραγματοποιεί ήδη «πυρετώδεις τηλεφωνικές επαφές» με ευρωπαίους ηγέτες και κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, τη Δευτέρα θα συναντηθεί στο Βερολίνο με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, δεν αποκλείεται ωστόσο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Οι μελλοντικές εξελίξεις αναμένεται πάντως να απασχολήσουν και την συνάντηση των ηγεσιών του Χριστιανοδημοκρατών(CDU) και των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) που θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας στο Πότσνταμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Βίντεο με δεύτερο άτομο εμπλέκεται άμεσα με τη δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη – Στο μικροσκόπιο η παραβατικότητα των ανηλίκων
Νέα τροπή έλαβε η δίκη για την δολοφονία του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από...
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του
Το καθολικό μπλακ άουτ στην Ισπανία έδειξε γιατί οι προφητικές «οδηγίες επιβίωσης» της ΕΕ αποδείχθηκαν σημαντικές
Η Ευρωπαία Επίτροπος Πρόληψης Κρίσεων ζητά από τους πολίτες να κουβαλούν πάντα χρήματα πάνω τους καθώς η τραπεζική κάρτα, σε στιγμές κρίσης, θα είναι απλά ένα κομμάτι πλαστικό
Γυναίκα ψωνίζει στο σκοτάδι