Κόσμος

Έτοιμος για το χορό του Ησαΐα δηλώνει ο Πούτιν!

Το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί αφήνει ανοιχτό ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν, εργένης από το 2013.

Ο Β. Πούτιν, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας συνέντευξης που έδωσε την Πέμπτη (20.12.2018), όταν ρωτήθηκε από Ρώσο δημοσιογράφο αν προτίθεται να παντρευτεί, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά δεν αποκάλυψε και ποια θα είναι η νέα εκλεκτή της καρδιάς του.

Putin
ΦΩΤΟ Reuters

“Ως ευυπόληπτος άνθρωπος θα πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή” απάντησε ο Πούτιν χαμογελώντας στο ερώτημα που τέθηκε.

Putina
Ludmila Putina

Ο ηλικίας 66 ετών σήμερα Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δεν δίνει δημοσιότητα στην προσωπική του ζωή, ήταν παντρεμένος με την Λουντμίλα Πούτινα (ΦΩΤΟ πάνω) από το 1983 έως το 2013 όταν πήρε διαζύγιο.

Putin Putina
Vladimir Putin & Ludmila Putina

Οι δύο τους κόρες Κατερίνα και Μαρία, που είναι στην ηλικία των 30, δεν ασχολούνται με την πολιτική και μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν χωρίσει την Λουντμίλα Πούτινα, υπήρχαν διάφορες φήμες για την προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Alina Kampaeva
Alina Kabaeva
Alina Kampaeva
Alina Kabaeva

Μια ρωσική εφημερίδα είχε γράψει ότι η εκλεκτή της καρδιάς του ήταν η Αλίνα Καμπάγιεβα (ΦΩΤΟ πάνω), πρώην αθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, παρότι ο Πούτιν είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS