Κόσμος

Έβαλε τέλος στη ζωή του σε κλινική ευθανασίας μετά το φριχτό τροχαίο [vid]

Ήταν καιρό που ο Fabiano Antoniani, γνωστός και ως DJ Fabo, παρακαλούσε να τον αφήσουν να πεθάνει με τους δικούς του όρους μετά το τρομακτικό τροχαίο που τον άφησε σε μια "κόλαση πόνου".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο δημοφιλής DJ Fabiano Antoniani, που είχε μείνει παράλυτος μετά από ένα φριχτό τροχαίο, έβαλε τέλος στη ζωή του σε κλινική αυτοκτονίας στην Ελβετία. Έβαλε τελικά τέλος στη ζωή του σε κλινική ευθανασίας μετά την απαραίτητη έγκριση αυτή την εβδομάδα.

Ο 40χρονος έφυγε από τη ζωή περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και την κοπέλα του μετά από αγώνες χρόνων να πάρει έγκριση από την ιταλική κυβέρνηση να βάλει τέλος στη ζωή του. Είχε κάνει εκστρατεία για αλλαγή του νόμου στην Ιταλία προκειμένου να επιτρέπει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, αλλά η συζήτηση είχε αναβληθεί 11 φορές στο Κοινοβούλιο μετά τις έντονες αντιδράσεις από την εκκλησία.

Ο Marco Cappato, ακτιβιστής που υποστήριξη το αίτημα του Fabiano Antoniani, ταξίδεψε μαζί του στην Ελβετία και ανακοίνωσε πως ο DJ έβαλε τέλος στη ζωή του. Είχε αναγκαστεί να υποβληθεί σε μια σειρά από ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι ήταν κάτι που ήθελε πριν δοθεί το πράσινο φως για τη διαδικασία.

“Σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου να πεθάνω. Ζω έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει ποτέ”, ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα που είχε στείλει στον πρωθυπουργό Sergio Mattarella. Είχε μείνει μερικώς παράλυτος το 2014 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και άλλαξε για πάντα η ζωή του.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού - Σε καραντίνα στο «Αττικόν» για 45 μέρες
Θα μεταφερθεί πρώτα με ολλανδικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας και στη συνέχεια με ειδική πτήση της πολεμικής αεροπορίας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Το κρουαζιερόπλοιο Hondius με τα κρούσματα χανταϊού 12
Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αναχώρησαν από την Τενερίφη οι Ισπανοί και οι Γάλλοι
Ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο θα πετάξει για Ολλανδία και από εκεί θα τον παραλάβει αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να τον μεταφέρει στην Ελλάδα
REUTERS