Κόσμος

Έβγαλε 1 δις ευρώ από το Facebook!

O τραγουδιστής των U2 κατάφερε και αύξησε την περιουσία του κατά 1.000.000.000€ μέσα από το Facebook.

O Bono, o τραγουδιστής των U2, τον περασμένο χρόνο είχε την ιδέα να επενδύσει περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ στο Facebook για να αποκτήσει το 1,5% του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης.

Η κίνηση του αυτή αποδείχθηκε τελικά χρυσοφόρα αφού με την επένδυση 500.000.000$ που έκανε η Goldman Sachs στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης εκτόξευσε την αξία του από τα 8 στα 32 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έτσι τον Ιανουάριο οι μετοχές του Bono από 150.000.000€ που ήταν η αξία τους πήγαν στα 576.000.000€ και πλέον που η αξία του Facebook έχει διπλασιαστεί, διπλασιάστηκε και η αξία των μετοχών του φτάνοντας το 1 δις ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει: Είπαμε όλη την αλήθεια για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον στα παιδιά μας – Γιατί ο Τζορτζ δεν έχει ακόμα κινητό
«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο για το πώς να είσαι γονιός, εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για τα πάντα» είπε ακόμα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου μεγιστάνα κρυπτονομισμάτων – Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ο 36χρονος Alexei Dolgikh σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο - Τους τελευταίους μήνες είχε τεθεί στη «μαύρη λίστα» ρωσικών τραπεζών «λόγω υποψιών για ξέπλυμα χρήματος»
Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
6
Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χάρη στον Τζουλιάνι και σε 76 άτομα για την προσπάθεια ανατροπής του 2020
Εκτός από πρόσωπα του στενού του κύκλου, ο Τραμπ έδωσε χάρη σε δεκάδες υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων οι οποίοι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια να ανατραπεί το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ