Κόσμος

Έβγαλε… “νύχια” η Μελάνια για να προστατέψει τον Ντόναλντ – “Σαμποτάρετε την χώρα με τις ενέργειές σας”

"Νύχια" έβγαλε η Μελάνια Τραμπ για να υπερασπιστεί τον σύζυγό της. Η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ κατηγόρησε τον ανώνυμο συντάκτη ενός "βιτριολικού" για τον Τραμπ άρθρουτης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times.

“Προς τον συγγραφέα αυτού του άρθρου: δεν προστατεύετε αυτή τη χώρα, την σαμποτάρετε με τις δειλές ενέργειές σας” έγραψε η Μελάνια Τραμπ, που σπανίως παρεμβαίνει δημοσίως για τα πολιτικά δρώμενα. Την ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

“Οι μη κατονομαζόμενες πηγές έχουν γίνει η πλειοψηφία στη σημερινή πραγματικότητα”, πρόσθεσε η Μελάνια Τραμπ, επαναλαμβάνοντας τη διαμαρτυρία που εκφράζει συχνά ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την πρώτη κυρία, θα πρέπει να κατονομαστεί ο συγγραφέας που κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλη και ανησυχητική συμπεριφορά του προέδρου στον Λευκό Οίκο.

Το όνομα του συντάκτη του άρθρου, που υποστηρίζει ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, παραμένει γρίφος και έχει προκαλέσει ένα “κυνήγι του προδότη” στον Λευκό Οίκο για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ και Ιράν δεν «θάβουν το τσεκούρι του πολέμου» και βάζουν στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ
Η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που δεν εμφανίστηκε «ζεστή» για να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ για να ακολουθήσει η Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου, η οποία είπε ένα ηχηρό «όχι»
Λίβανος
Τραμπ: Νέα έκκληση για διεθνή αποστολή πλοίων στα Στενά του Ορμούζ για να μείνουν ανοιχτά
«Αυτό θα έπρεπε να ήταν πάντα μια ομαδική προσπάθεια, και τώρα θα είναι — Θα ενώσει τον κόσμο προς την αρμονία, την ασφάλεια και την αιώνια ειρήνη!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ
Η Γαλλία «αδειάζει» τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν στέλνει πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Στις φλόγες διυλιστήριο στο Ερμπίλ του Ιράκ – Drones χτύπησαν το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει πως τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοικτά με κάθε κόστος ενώ σύμφωνα με την Haaretz θα υπάρξουν απευθείας συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου τις επόμενες ημέρες
Λίβανος
5
Τραμπ: «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σύντομα θα ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ» – Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα
«Ελπίζουμε ότι Κίνα, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, θα στείλουν πλοία, ώστε τα Στενά του Ορμούζ να μην αποτελούν απειλή από ένα έθνος που έχει αποκεφαλιστεί πλήρως» τονίζει ο Τραμπ
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε τελετή απονομής του Μεταλλίου Τιμής στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου 9