Κόσμος

Ευρωεκλογές 2019 – Γαλλία: Στις τάξεις των εθνικιστών ο γιος της Κάρλα Μπρούνι!

Ο γιος της Κάρλα Μπρούνι και προγονός του Σαρκοζί κάνει εκστρατεία υπέρ του εθνικιστικού κόμματος UPR που συμμετέχει στις Ευρωεκλογές 2019 και θέλει την έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Ο 17χρονος Ορελιάν Εντχόβεν, γιος της τραγουδίστριας Κάρλα Μπρούνι και του φιλόσοφου Ραφαέλ Εντχόβεν, διεξάγει εκστρατεία υπέρ της Λαϊκής Δημοκρατικής Ένωσης (UPR), ενός εθνικιστικού κόμματος που εναντιώνεται στην ενωμένη Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien, κι ενώ υπολείπονται 15 και σήμερα για τις Ευρωεκλογές 2019.

Ο Εντχόβεν εθεάθη στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος που τάσσεται υπέρ του Frexit, την Πρωτομαγιά, να φοράει ένα μπλουζάκι με το μήνυμα “Φεύγω σημαίνει φεύγω” σε μια αναφορά στο Brexit και σύμφωνα με την εφημερίδα έχει κάνει δωρεά 25 λιρών υπέρ του νεοσυσταθέντος Κόμματος του Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ.

“Είχα μια αρνητική εικόνα για το UPR, εκείνη ενός συνωμοσιολογικού κόμματος”, δήλωσε στην εφημερίδα ο Ορελιάν, ο οποίος ανεβάζει συχνά υλικό στο YouTube με το ψευδώνυμο Gigantoraptor.

Αλλά, όπως είπε, οι θέσεις του αρχηγού του κόμματος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Φρανσουά Ασελινό τον έπεισαν.

“Έγινα όλο και περισσότερο ευρωσκεπτικιστής”, δήλωσε παρότι διευκρίνισε ότι δεν συμφωνεί με κάποιες από τις απόψεις ορισμένων υποστηρικτών του κόμματος, όπως είναι οι θεωρίες κατά των εμβολίων.

Παρότι λέει ότι είχε “εποικοδομητικές συζητήσεις” με τον φιλελεύθερο πατέρα του, η μητέρα του και ο σύζυγός της, τονίζει, “δεν νοιάζονται”.

Το UPR λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου λιγότερο από 1%, κάτω δηλαδή από το απαιτούμενο όριο του 5% για να εξασφαλίσει έδρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1
Σοκάρει Έλληνας του Τέξας για τις φονικές πλημμύρες: «Μία συμμαθήτρια των παιδιών μου βρέθηκε πνιγμένη και μία άλλη αγνοείται» - Ξεπερνούν τους 68 οι νεκροί
Πάνω από 68 νεκροί, εκ των οποίων 21 παιδιά, ο νεότερος τραγικός απολογισμός από τις βιβλικές καταστροφές στο Τέξας - 24 παιδιά μεταξύ των αγνοουμένων
Τέξας
10
Η Ρωσία έταζε δουλειά οικοδομής σε Κουβανούς και τους έστελνε στο μέτωπο – Ο 37χρονος που πολέμησε στην Ουκρανία και κατέληξε στην Ελλάδα
Αναζητώντας καλύτερο μέλλον, Κουβανοί εξαπατήθηκαν και ταξίδεψαν στη Μόσχα για να γίνουν οικοδόμοι - Η Ρωσία με τη βία τους έστειλε στην πρώτη γραμμή του πολέμου - Ο Φρανσίσκο Γκαρσία κατάφερε να διαφύγει και ξέμεινε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος
Ο Κουβανός που κατέληξε να πολεμά υπέρ της Ρωσίας στην Ουκρανία 2