Κόσμος

Ευχαριστημένοι οι τζιχαντιστές από το Brexit – Φόβοι πως ετοιμάζουν επίθεση σε βρετανικούς στόχους

Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα των τζιχαντιστών μέσω υπηρεσίας που χρησιμοποιείται από στρατιωτικούς, επικαλείται η Mirror, το οποίο φέρεται να δηλώνει ευχαρίστηση για το οικονομικό χάος που θα προκαλέσει το βρετανικό δημοψήφισμα, καλώντας τους οπαδούς του ΙΚ να χτυπήσουν στην καρδιά της Ευρώπης.

Η ηγεσία της βρετανικής αστυνομίας προειδοποιεί πως υπάρχει “σοβαρός κίνδυνος για τα τουριστικά θέρετρα όλης της Ευρώπης”. Τονίζεται ακόμα πως “θεωρείται πως υπάρχει υψηλός κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης παγκοσμίως σε στόχους βρετανικών συμφερόντων ή ενδιαφέροντος”.

Η αντιτρομοκρατική στο Βέλγιο, ήδη θεωρείται πως μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση αποφεύχθηκε κατά τη διάρκεια του Euro 2016, στον αγώνα μεταξύ Ιρλανδίας και Βελγίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6