Κόσμος

Έζωσαν µε εκρηκτικά 9χρονο κορίτσι

Απήγαγαν το κοριτσάκι και το έντυσαν με εκρηκτικά για να το ανατινάξουν σε στρατιωτική βάση. Τι είπε το ίδιο το κοριτσάκι που γλίτωσε στο παρά πέντε.

Ενα κοριτσι εννέα ετών απήγαγαν, σύµφωνα µε την πακιστανική αστυνοµία, ισλαµιστές στην Πεσαβάρ µε σκοπό να την κάνουν δια της βίας βοµβίστρια αυτοκτονίας.
 
Η Σοάνα Τζαουέντ αφηγήθηκε την ιστορία της σε συνέντευξη Τύπου που οργάνωσαν οι αρχές στην περιοχή Κάτω Ντιρ, τέσσερις ώρες µε το αυτοκίνητο από την Πεσαβάρ. Είπε πως την άρπαξαν δύο γυναίκες ενώ πήγαινε στο σχολείο της και την έσυραν µέσα σε ένα αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο άνδρες. Αργότερα, οι απαγωγείς, της φόρεσαν ένα γιλέκο καµικάζι φορτωµένο µε εννέα κιλά εκρηκτικά, που έδειχναν σχεδιασµένα ώστε να µπορούν να πυροδοτηθούν από απόσταση. Την οδήγησαν σε ένα φυλάκιο του στρατού κοντά στην Τιµεργκάρα, τη µεγαλύτερη πόλητου Κάτω Ντιρ.
 
Οταν όµως βγήκαν από το αυτοκίνητο, η 9χρονη άρπαξε την ευκαιρία για να απελευθερωθεί από το χέρι της µίας γυναίκας και να τρέξει προς το µέρος των στρατιωτών.
 
Σύµφωνα πάντα µε την τοπική αστυνοµία, οι απαγωγείς πανικοβλήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τα έψαλλε» άσχημα στον γερουσιαστή Κρουζ, μετά από σφοδρή κριτική για τους δασμούς – «Άντε γα@@@ Τεντ»
Ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι λόγω της ακρίβειας «θα γίνει σφαγή» στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του προέδρου
Ο Ted Cruz, γερουσιαστής τους Τέξας, μιλάει στον Donald Trump
Η Σουηδία επιτρέπει την φυλάκιση ανηλίκων από την ηλικία των 13 ετών – «Ισχύει για φόνους, βιασμούς, οπλοκατοχή και βομβιστικές επιθέσεις»
Η Σουηδία δίνει μάχη εδώ και 10 χρόνια προκειμένου να σταματήσει η βία που συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα, που οφείλεται σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών
Αστυνομία της Σουηδίας
Η Τουρκία «θωρακίζει» τα Κατεχόμενα με συστήματα αεράμυνας του «Ατσάλινου Θόλου» - Αναχαιτίζουν drones έως και αεροσκάφη
Το τουρκικό σύστημα αεράμυνας HISAR επίσης προστατεύει στρατιωτικές βάσεις, ραντάρ, λιμάνια, αεροδρόμια και τμήματα της ΑΟΖ που διεκδικεί το ψευδοκράτος
Πύραυλοι όπως ο Hisar που χρησιμοποιούνται για τον τουρκικό «Ατσάλινο Θόλο»