Κόσμος

Φιλιππίνες: Πυροβολισμοί και ομηρία σε εμπορικό κέντρο στη Μανίλα

Τρόμος στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο δράστης είναι πρώην φύλακας του εμπορικού κέντρου. Φωτογραφίες και βίντεο.

Κατάσταση ομηρίας είναι σε εξέλιξη σε εμπορικό κέντρο στη Μανίλα. 

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, στο εμπορικό κέντρο V-Mall στο Σαν Χουάν, προάστιο της Μανίλα, σημειώθηκαν πυροβολισμοί και ο ένοπλος κρατά περίπου 30 ομήρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν φύλακας στο εμπορικό κέντρο και απολύθηκε. 

Ο δήμαρχος του Σαν Χουάν σημείωσε σύμφωνα με το ABS-CBN News πως ένα άτομο έχει δεχθεί πυρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση του εμπορικού κέντρου.

Δείτε εικόνες από το σημείο

https://twitter.com/heroxfit/status/1234322920492527616?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» πίσω από τα γνωστά πάρτι porta potty στο Ντουμπάι - Έταζε δουλειά σε supermarket σε γυναίκες από την Ουγκάντα
Έρευνα του BBC οδήγησε στη σύλληψη του Mwesigwa, οποίος είχε σπίτι του σχεδόν 50 γυναίκες - Συνδέεται με θανάτους δύο γυναικών - Έταζε στους πελάτες του ότι οι κοπέλες κάνουν «σχεδόν τα πάντα»
Ντουμπάι: Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» πίσω από τα γνωστά πάρτι porta potty – Έταζε δουλειά σε supermarket σε γυναίκες από την Ουγκάντα