Κόσμος

Φωτιά σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο – Απίστευτες εικόνες

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο νότιο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό του μετρό Elephant and Castle.

«Ο καπνός ακόμη βγαίνει, η περιοχή κάτω από τον σταθμό αποκαλείται Little Columbia και υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζιά, τα οποία έχουν καλυφθεί από τον καπνό», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Λονδίνο

Έντρομοι πολίτες ανήρτησαν άμεσα τις εικόνες στα social media, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως «πνίγονταν» από τους καπνούς.

Όσοι βρίσκονταν μέσα στον σταθμό εκκένωσαν άμεσα το σημείο, με τις γραμμές του μετρό που διέρχονται από τον σταθμό να έχουν διακοπεί και τις Αρχές να εκτιμούν την κατάσταση όσο η Πυροσβεστική επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά.

Δείτε απίστευτες εικόνες με τους μαύρους καπνούς που καλύπτουν τον ουρανό του Λονδίνου

Η Πυροσβεστική ενημέρωσε πως 70 άνδρες και 10 οχήματα επιχειρούν στο σημείο και όπως προαναφέραμε δόθηκαν οδηγίες στους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

https://twitter.com/irsdigital/status/1409497691793629192?s=20

Τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την έκτακτη είδηση με εκτενή ρεπορτάζ και εικόνες από το σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ σκληραίνει τη στάση του για τη Μινεάπολη και απειλεί: Σε διαθεσιμότητα 2 αστυνομικοί, απομακρύνθηκε ο διοικητής της συνοριοφυλακής
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν αποτίνει φόρο τιμής στα θύματα με νέο τραγούδι - Οργή και διαδηλώσεις στη Μινεάπολη από τους θανάτους του Άλεξ Πρέτι και της Ρενέ Γκουντ
Ντόναλντ Τραμπ
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν