Κόσμος

Φωτογραφίες σοκ! Τις βίασαν αναίσθητες – Οι αρχές ψάχνουν αυτές τις γυναίκες

Φωτογραφίες γυναικών που πιθανότατα έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης εν αγνοία τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Γυναίκες που είτε είναι αναίσθητες ή κοιμούνται και μπορεί να μη γνωρίζουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά. “Το Windermere Police Department επιχειρεί να τις εντοπίσει για να διαπιστώσει πως είναι καλά. Όποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητά τους καλείται να επικοινωνήσει με τις αρχές”, σημείωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που τραβήχτηκαν μεταξύ 2008 – 2013, εντοπίστηκαν στο σπίτι του Darryl Patterson σε έρευνα των αρχών για σεξουαλικά εγκλήματα. Εκτιμούν ότι ίσως τις νάρκωσε και στη συνέχεια τις βίασε. Μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί ή κατηγορηθεί για κάποιο αδίκημα.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Χαστούκι» της ΕΕ στην Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και είναι αδιάλλακτη στο Κυπριακό – Τι απαντά η Άγκυρα
«Η Τουρκία συνεχίζει να κάνει δηλώσεις για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, θέτοντας έμμεσα υπό αμφισβήτηση την ελληνική κυριαρχία», επισημαίνει η έκθεση της Κομισιόν
Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν 12