Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρίκη: Αυνανίστηκε μπροστά στην υπάλληλό του και την απέλυσε γιατί αρνήθηκε να κάνουν σεξ (pic)

Τηλεργασία
Φωτογραφία Αρχείου

Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση «έφαγε» ένας δικηγόρος διαζυγίων από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ. Ο 51χρονος Shane Taylor κατηγορείται ότι «αυνανίστηκε μπροστά σε μια γυναίκα πίνοντας μπίρα και απαιτώντας στοματικό σεξ».

Όπως αναφέρει μάλιστα η International Business Times, o διεστραμμένος δικηγόρος δεν δίστασε να διώξει το θύμα από τη δουλειά της επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. Η υπάλληλος, σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά,  κατηγορεί τον 51χρονο για πλήθος περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας της. Μάλιστα σε ένα από τα περιστατικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 51χρονος φέρεται να την εγκλώβισε στο γραφείο της θωπεύοντας τα επίμαχα σημεία της.

Όσον αφορά το πρόσφατο περιστατικό με τον αυνανισμό, το θύμα ισχυρίζεται ότι ο 51χρονος έβγαλε τα ρούχα του και συνέχισε να πίνει την μπίρα του. Την απείλησε πως αν δεν του έκανε στοματικό έρωτα, θα την έδιωχνε, κάτι που τελικά συνέβη όταν εκείνη συνέχισε να αρνείται.

Στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο 51χρονος δικηγόρος ισχυρίζεται πως είναι παλιός αξιωματικός του στρατού και έχει υπηρετήσει κατόπιν 10 χρόνια ως αστυνομικός. 

Σύμφωνα με το δίκτυο WKRG, η μήνυση κατά του Shane Taylor έχει κατατεθεί εδώ και 9 ημέρες αλλά δεν του έχουν ασκηθεί ακόμα κατηγορίες. Ο 51χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη για μια ανεξάρτητη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις