Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη στην Ινδία – Τον σκότωσαν μπροστά στην έγκυο γυναίκα του γιατί άνηκε σε κατώτερη κάστα!

Φρίκη στην Ινδία – Τον σκότωσαν μπροστά στην έγκυο γυναίκα του γιατί άνηκε σε κατώτερη κάστα!
PHOTO: THE SUN

‘Άγριο έγκλημα τιμής στην Ινδία όταν ένας 24χρονος άνδρας έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της 23χρονης γυναίκας του, όταν έβγαιναν έξω από νοσοκομείο της περιοχής, όπου πήγαν για εξετάσεις λόγω της εγκυμοσύνης της.

Οι ινδικές αστυνομικές αρχές μιλάνε για έγκλημα τιμής καθώς ο άτυχος άνδρας , Πρανάι Κουμάρ άνηκε σε κατώτερη κάστα από την γυναίκα του, Αμρούθα Βαρσίνι, την οποία παντρεύθηκε πριν από μερικούς μήνες παρά τις μεγάλες αντιρρήσεις από τις οικογένειές τους.

Το συμβάν κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας έξω από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται ένας άνδρας με ματσέτα, να χτυπά πισώπλατα τον 24χρονο άνδρα, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Η 23χρονη γυναίκα του προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά με τη ματσέτα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο και ενώ ο πατέρας του Πρανάι αποδέχθηκε τον γάμο και μάλιστα έκανε και γαμήλια δεξίωση προς τιμήν τους, δεν συνέβη το ίδιο και με την οικογένεια της Αμρούθα, η οποία ανήκει σε ανώτερη κάστα. Μάλιστα οι δυο νέοι είχαν ζητήσει προστασία από την αστυνομία γιατί δέχονταν απειλές. Η απόφαση για την δολοφονία φέρεται να πάρθηκε μετά από βίντεο από τον γάμο που ανάρτησε ο 24χρονος άνδρας στο facebook.

Η αστυνομία μετά τις απειλές είχε ανακρίνει και τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος είχε αρνηθεί ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στον γάμο και πως δεν θα κινηθεί βίαια ενάντια στον γαμπρό του…

Πηγή: thesun.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις