Κόσμος

Τον πλάνεψε η ντόλτσε βίτα! Φυγάς συνελήφθη λόγω… selfies!

Selfies με... πάκους χρημάτων, ακριβά ποτά, αιθέριες υπάρξεις και μηχανές μεγάλου κυβισμού πρόδωσαν έναν Κουβανό ο οποίος ζούσε την... μεγάλη ζωή ενώ ήταν φυγάς!

Ο Gilberto Martinez έφυγε από την Κούβα το 2005 σχεδόν… απένταρος, για να ζήσει το “αμερικάνικο όνειρο”. Οκτώ χρόνια αργότερα, επέστρεψε πάμπλουτος και έχτισε ένα μεγάλο σπίτι στην παλιά του γειτονιά, στα περίχωρα της Αβάνας.


Κολυμπώντας στο χρήμα, οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα και ξεκίνησε μουσική καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα “Gilbertman”. Ωστόσο, πριν δύο εβδομάδες μπήκε “φρένο” στην πολυτελέστατη ζωή του, όταν η αστυνομία της χώρας εισέβαλε στο σπίτι του και τον συνέλαβε.


“Ήταν δραματικό. Οι αστυνομικοί ήταν δεκάδες, οι σειρήνες ούρλιαζαν. Είχαν μπλοκάρει τον δρόμο”, είπε ένας γείτονάς του. Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Κούβα, η αμερικανική κυβέρνηση θέλει επίσης να τον συλλάβει!


Οι δικαστικές αρχές της Φλόριντα αναφέρουν πως είναι φυγάς και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 16 έτη, αφού στις 30 του περασμένου Σεπτεμβρίου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μία απάτη με πιστωτική κάρτα των μυστικών υπηρεσιών, που αφορούσε σε αγορές 150.000 δολαρίων.


Στα πρόσφατα χρόνια, οι Κουβανοί που έκαναν παρόμοιες απάτες, κατέφευγαν στην χώρα τους και απέφευγαν τις συνέπειες επί αμερικανικού εδάφους, ωστόσο μετά την ιστορική συμφωνία που έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα με τον Κουβανό ομόλογό του, που οδήγησαν στο “ξεπάγωμα” των σχέσεων των δύο χωρών μετά από δεκαετίες, η Αμερική μπορεί, πλέον, να τους τιμωρεί.



Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι η CIA του είπε ότι ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν είναι ομοφυλόφιλος
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να διασκέδασε με την εκτίμηση της CIA ότι ο νεότερος Χαμενεΐ διατηρούσε μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον άνδρα δάσκαλό του από την παιδική του ηλικία
Ντόναλντ Τραμπ
Times of Israel: Ο Τραμπ κλίνει προς τη χερσαία εισβολή στο Ιράν – Η Τεχεράνη θα αναγκαστεί τότε να υποκύψει
Ο αξιωματούχος, που γνωρίζει από κοντά τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν κατ’ ιδίαν πως το Ιράν δύσκολα θα δεχτεί τις παραχωρήσεις του αμερικανικού σχεδίου 15 σημείων
Ντόναλντ Τραμπ