Κόσμος

G20: Εκθαμβωτική η Ιβάνκα Τραμπ! Ξεκαρδίστηκε η Λαγκάρντ [pics]

Για μια ακόμη φορά η... Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την γυναικεία επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο της G20, στη Αμβούργο.

Είναι πια… ο κανόνας! Οποιαδήποτε εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ, κόρης του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ, γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Συνήθως επειδή η Ιβάνκα Τραμπ είναι πάντα καλοντυμένη, αλλά και πολλές φορές επειδή τα… σενάρια πως εκείνη στην πραγματικότητα είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και όχι η σύζυγος του Τραμπ, Μελάνια, δεν σταματούν ποτέ!

Η Ιβάνκα Τραμπ, λοιπόν, συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα την γυναικεία επιχειρηματικότητα, η οποία έγινε στο Αμβούργο, στο πλαίσιο της G20, της Συνόδου δηλαδή των ισχυρότερων οικονομικά χωρών του κόσμου.

Εμφανίστηκε με ένα απαλό ροζ φόρεμα μέχρι το γόνατο, το οποίο συνδύασε μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα, χωρίς να φορά κοσμήματα εκτός από ένα δαχτυλίδι στα περιποιημένα δάχτυλά της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δίπλα της καθόταν η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία κάποια στιγμή φαίνεται να… ξεκαρδίζεται, χωρίς να έχει γίνει ακόμη ο λόγος γνωστός.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η χλιδάτη ζωή του influencer εγγονού του Φιντέλ Κάστρο, Σάντρο, που θέλει συμφωνία με τον Τραμπ για την Κούβα
Ο ίδιος απορρίπτει τις κατηγορίες ότι επωφελείται από το όνομά του, τονίζοντας σε συνέντευξή του στο CNN πως ό,τι έχει αποκτήσει είναι αποτέλεσμα προσωπικής προσπάθειας
Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο, Σάντρο
Το Ισραήλ επιδιώκει «μοντέλο Γάζας» για τον Λίβανο: Θέλει έλεγχο μέχρι τον ποταμό Λιτάνι και καταστροφή όλων των σπιτιών στα σύνορα
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ προειδοποίησε πως αν δεν διασφαλιστεί η ασφάλεια του βορείου Ισραήλ, οι 600.000 εκτοπισμένοι Λιβανέζοι δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους
Ποταμός Λιτάνι 5