Κόσμος

Γαλλία: Άφησε ελεύθερες τις 4 γυναίκες ο 17χρονος δράστης – Παραμένει “ταμπουρωμένος” – video

Ελεύθερες άφησε ο 17χρονος δράστης τις 4 γυναίκες που κρατούσε ομήρους σε ένα καπνοπωλείο στο Μπλανιάκ, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχει παραδοθεί.

Ένας 17χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές, ήταν ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους τέσσερις γυναίκες μέσα σε ένα καπνοπωλείο στο Μπλανιάκ, κοντά στην Τουλούζη.

Ο νεαρός άφησε ελεύθερες τις γυναίκες και δεν προέβαλε κανένα αίτημα στους αστυνομικούς. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει παραδοθεί στις αρχές.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης των Κίτρινων Γιλέκων. Σήμερα, πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά στον αέρα και ζήτησε να συνομιλήσει με διαπραγματευτή της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν μια περιοχή σε ακτίνα 300 μέτρων γύρω από το καπνοπωλείο και ζήτησαν από κατοίκους και καταστηματάρχες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Δέκα χρόνια μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, επιζώντες του Μπατακλάν αυτοκτονούν, θύματα του «αόρατου» τραύματος
Ο Γκιγιόμ Βαλέτ και ο Φρεντ Ντεβίλντ είχαν επιζήσει από τη σφαγή του Μπατακλάν. Ρημαγμένοι από το μετατραυματικό στρες, έβαλαν τέλος στη ζωή τους, ανήμποροι να ξεφύγουν από το αποτύπωμα του τρόμου της 13ης Νοεμβρίου 2015
Ένας άνδρας περπατά μπροστά από την αίθουσα συναυλιών Bataclan στο Παρίσι, ενώ οι άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής στα θύματα μια εβδομάδα μετά την επίθεση στο Παρίσι, στις 22 Νοεμβρίου 2015.
ΗΠΑ: «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» βλέπει πρώην εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στις αμερικανικές επιθέσεις σε πλοία στη Καραϊβική
Ο πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Λουίς Μορένο Οκάμπο, καταγγέλλει την παράνομη εκτροπή της αμερικανικής αντιναρκωτικής πολιτικής στη Καραϊβική
Εικόνα που δείχνει ένα χτύπημα σε πλοίο ανοικτά των ακτών της Βενεζου