Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Γαλλία – Εκλογές: Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον Μακρόν

Μεγάλο προβάδισμα στον Εμανουέλ Μακρόν δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Elabe, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, που θα διεξαχθούν στις 7 Μαϊου.

Ο κεντρώος υποψήφιος έχει προβάδισμα με 64%, έναντι της ακροδεξιάς Μαρίν Λε Πεν με 36%.

Ακόμη τρεις δημοσκοπήσεις, των ιστουτούτων Ipsos/Sopra Steria, Harris Interactive και Opinionway, δίνουν ποσοστά από 61% έως 64% στον Μακρόν.

Στον α’ γύρο των προεδρικών εκλογών, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο Μακρόν συγκέντρωσε 24,01% και η Λε Πεν 21,30%.

Ακολούθησαν ο Ρεπουμπλικάνος Φρανσουά Φιγιόν με 20,01%, ο εκπρόσωπος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ζαν-Λουκ Μελανσόν με 19,58% και ο Σοσιαλιστής Μπενουά Αμόν με 6,36%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκλητική απάντηση Ερντογάν στην τριμερή Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου: «Δεν θα παραβιαστούν τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»
«Δεν έχουμε πέσει θύματα των παιχνιδιών τους, δεν έχουμε υποκύψει σε προκλήσεις και δεν θα πέσουμε θύματα» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Τεράστιο σπίτι της ταινίας «Home Alone» φτιαγμένο από τζίντζερμπρεντ στο Λος Άντζελες κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες
Το σπίτι δημιουργήθηκε σε 8 μέρες και χρησιμοποιήθηκαν 7.350 λίβρες αλεύρι, περισσότερα από 6.600 αυγά, 20 γαλόνια βρώσιμης κόλλας ζαχαροπλαστικής και 10 λίβρες ζαχαρόπαστας
σπίτι