Κόσμος

Γαλλία: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 30 εκατομμύρια ευρώ στο ΛΟΤΤΟ

Το αστρονομικό ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στη Γαλλία το Σάββατο το βράδυ.

Αυτό είναι το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε κάποιον από το 1976 που άρχισε να παίζεται το τυχερό αυτό παιγνίδι στη Γαλλία, σύμφωνα με την Française des jeux (FDJ).

“Σε όλη την ιστορία του ΛΟΤΤΟ είναι η έβδομη φορά που το τζακ πoτ ξεπερνάει το συμβολικό όριο των 20 εκατομμυρίων ευρώ”, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο γαλλικός οργανισμός διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνιδιών.

Το προηγούμενο υψηλότερο ποσό που έχει κερδίσει κάποιος στο παιγνίδι αυτό στη χώρα ανέρχεται σε 26 εκατομμύρια ευρώ και δόθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την FDJ.

Το τζακ ποτ των 30 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε κάποιος τυχερός στην Ιλ-ε-Βιλέν, στην Βρετάνη, έπειτα από 28 διαδοχικές κληρώσεις χωρίς νικητή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η απίστευτη αντίδραση του πρώην συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ όταν έμαθε για τον Χάρι - «Θα το κλείσει το deal»
Ο πρώην της Μέγκαν Τρέβορ Ένγκελσον δεν είχε καμία αμφιβολία για το πού θα κατέληγε η νέα σχέση της Μέγκαν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Μπέθενι Φράνκελ – επιχειρηματίας, τηλεοπερσόνα
Μέγκαν Μαρκλ