Κόσμος

Γαλλία: Προφυλακίστηκαν οι επιβάτες λεωφορείου που άφησαν κλινικά νεκρό τον οδηγό επειδή τους ζήτησε να βάλουν μάσκες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκαρισμένη παραμένει η Γαλλία από την επίθεση δύο επιβατών σε οδηγό λεωφορείου, αφήνοντάς τον κλινικά νεκρό. Την Τετάρτη οι δράστες προφυλακίστηκαν, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη νοτιοδυτική Γαλλία την Κυριακή (05.07.2020), όταν δύο άνδρες, 22 και 23 ετών αντίστοιχα, επιτέθηκαν στον οδηγό λεωφορείου Φιλίπ Μονγκιγιό.  σε συνοικία της Μπαγιόν.

https://twitter.com/God_SpeedUSA/status/1280849009154768897

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και σε άλλους δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών. Στον έναν κατηγορία για “υπόθαλψη εγκληματία για να διαφύγει της σύλληψης και παρεμπόδιση της έρευνας και μη παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο” και στον άλλο για “μη παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο”.

Αφού παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστή, οι τέσσερις άνδρες τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση, βάσει αιτήματος της εισαγγελίας, η οποία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση.

https://twitter.com/dtruth4u/status/1280727543323205633

Ο 59χρονος οδηγός δέχθηκε μια επίθεση “ακραίας βιαιότητας” όταν ζήτησε να ελέγξει το εισιτήριο του ενός από τους κατηγορούμενους και αξίωσε από άλλους τρεις να φορέσουν μάσκα προστασίας από τον νέο κορονοϊό, διευκρίνισε ο εισαγγελέας της συνοικίας Μπαγιόν, Μαρκ Μαριέ.

“Εκτοξεύτηκαν ύβρεις και στη συνέχεια έγινε φασαρία. Ο οδηγός σπρώχθηκε έξω από το λεωφορείο. Εκεί δύο από τα άτομα αυτά τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο άνω μέρος του σώματός του και κυρίως στο κεφάλι”, αφηγήθηκε χθες ο δικαστής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

https://twitter.com/redball2/status/1280720851537559553

Οι τέσσερις άνδρες άφησαν τον οδηγό του λεωφορείου “αναίσθητο στο πεζοδρόμιο” προτού διαφύγουν για να “βρουν καταφύγιο στο διαμέρισμα του ενός από αυτούς”.

Η επίθεση αυτή συγκλόνισε τους συναδέλφους του οδηγού, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν θα επιστρέψουν στη δουλειά τους “πριν από την κηδεία” του άτυχου συναδέλφου τους.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Κλείνει η ανεξάρτητη εφημερίδα «Novaya Gazeta» και καταγγέλλει φίμωση από τις Αρχές – «Μας σκότωσαν»
«Περισσότερα από 30 χρόνια κοινής ζωής με τη χώρα και τους πολίτες θα καταλήξουν με εμάς στον δρόμο» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας
Τα γραφεία της εφημερίδας Novaya Gazeta
Η πρόωρη γέννηση διακόπτει την ωρίμανση του εγκεφάλου, διαπιστώνει έρευνα με επικεφαλής Έλληνες επιστήμονες
Eπιχείρησαν να αναζητήσουν την εξήγηση για την αναπτυξιακή πορεία των πρόωρων παιδιών στο επίπεδο των κυττάρων και των γονιδίων τους, εκεί όπου οι συνήθεις απεικονιστικές εξετάσεις δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις
Αξονική εγκεφάλου
Ο Τραμπ και η Μελάνια τίμησαν το Χάλογουιν και μοίρασαν σοκολάτες σε παιδάκια μπροστά από τον στολισμένο Λευκό Οίκο
Η είσοδος του Λευκού Οίκου ήταν στολισμένη με κολοκύθες, κισσό και ένα γιγαντιαίο ψεύτικο φεγγάρι για την περίσταση, ενώ μια στρατιωτική μπάντα έπαιζε κλασικά κομμάτια του Χάλογουιν
τραμπ χαλογουιν