Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Game of Thrones: Εσείς τι ψηφίζετε; Υπογραφές για να ξαναγίνει ο τελευταίος κύκλος!

Game of Thrones: Εσείς τι ψηφίζετε; Υπογραφές για να ξαναγίνει ο τελευταίος κύκλος!
Φωτογραφία twitter @GameOfThrones

Το Game of Thrones έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αλλά ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς δεν… αρέσει σε πολλούς απ’ αυτούς. Η εξέλιξη των χαρακτήρων και τα όσα έγιναν, ειδικά μετά το προτελευταίο επεισόδιο, προκάλεσαν σε πολλούς οργή.

Γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να πιεστεί το HBO να… ξαναγυρίσει τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones! Μια από τις διαδικτυακές αιτήσεις που έχει ανέβει στο Change.org ζητά να γυριστεί ξανά ο τελευταίος κύκλος της σειράς «με ικανούς συγγραφείς».

Οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν 754,525 και ο στόχος που έχει τεθεί είναι να φτάσουν το 1 εκατομμύριο!

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones θα μεταδοθεί την Κυριακή (19.05.2019) και μετά από οκτώ χρόνια θα πέσει οριστικά η αυλαία για την Ντενέρις Ταργκάριεν, τον Τζον Σνόου και την οικογένεια Σταρκ.

Δείτε το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου

«Ο τελευταίος κύκλος είναι δυστυχώς ο χειρότερος», σχολίασε ένας φαν της σειράς, ο Ίγκον Σταργκάριεν.

Οι συγγραφείς του όγδοου κύκλου «δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν», τονίζεται στην αίτηση, καθώς το τελευταίο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι η σειρά έχει διαφορετικό τέλος.

Οι απογοητευμένοι φαν καταγγέλλουν τη δομή του 8ου κύκλου, αλλά και την τύχη αγαπημένων τους χαρακτήρων.

«Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», τονίζεται στην αίτηση, με τους υπογράφοντες να σχολιάζουν ότι ο 8ος κύκλος «μοιάζει βιαστικός», «δεν σέβεται καθόλου τον συγγραφέα» και «πετά στα σκουπίδια οκτώ χρόνια στα οποία αναπτύσσονταν οι χαρακτήρες».

Ωστόσο με δεδομένο το κόστος κάθε επεισοδίου, περίπου 15 εκ. δολάρια έκαστο, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO είναι μάλλον απίθανο να υποχωρήσει στις εκκλήσεις των τηλεθεατών.

Και παρά τις αντιδράσεις αριθμός ρεκόρ ανθρώπων παρακολουθούν κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, με το HBO να ανακοινώνει ότι το πέμπτο επεισόδιο, που μεταδόθηκε την προηγούμενη Κυριακή, παρακολούθησαν 18,4 εκατομμύρια άνθρωποι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις