Κόσμος

Gatwick: Άνοιξε… μέχρι νεωτέρας μετά τις νέες αναφορές για drone

Κωμικοτραγική είναι η κατάσταση στο αεροδρόμιο Gatwick της Βρετανίας, αφού παρ' ότι άνοιξε τι πρωί της Παρασκευής (21.12.2018), τελικά έκλεισε και πάλι, αφού υπήρξαν ξανά αναφορές για άγνωστο drone!!

Υπενθυμίζεται ότι το Gatwick είχε κλείσει το απόγευμα της Πέμπτης, πάλι μετά από αναφορές για drone, για πολλές ώρες, προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία στους επιβάτες οι οποίοι αναγκάστηκαν να κοιμηθούν εκεί το βράδυ.

Οι πτήσεις ξεκίνησαν εκ νέου λίγη ώρα μετά. «Οι πτήσεις συνεχίζονται στο Γκάτγουικ έπειτα τις πληροφορίες για ένα drone στην περιοχή» επισήμανε.

«Καθώς πραγματοποιούσαμε ελέγχους, οι απογειώσεις και προσγειώσεις ανεστάλησαν. Επρόκειτο για ένα προληπτικό μέτρο, καθώς η ασφάλεια παραμένει βασική προτεραιότητά μας. Τα στρατιωτικά μέτρα, που έχουμε εφαρμόσει στο αεροδρόμιο, μας παρείχαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, ότι είναι ασφαλές να ανοίξουμε και πάλι τους διαδρόμους προσγείωσης-απογείωσης».

Σύμφωνα με τον βρετανικό αερολιμένα, επιβεβαιώθηκε ότι εθεάθη ένα drone κοντά στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης σήμερα το βράδυ, το περιστατικό ερευνήθηκε και κατόπιν ελήφθη η απόφαση να ξεκινήσουν και πάλι οι πτήσεις.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πύρινη κόλαση στη Γαλλία: Ένας νεκρός και 80.000 στρέμματα καμένα
Ένας νεκρός, τραυματίες, δεκάδες σπίτια καμένα και χιλιάδες στρέμματα βλάστησης έχουν καταστραφεί στη νότια Γαλλία, όπου μαίνεται τεράστια πυρκαγιά – Εκκενώσεις, διακοπές ρεύματος και κλείσιμο αυτοκινητόδρομου
Καπνός υψώνεται κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στη νότια Γαλλία
Serial killer στην Αργεντινή: Βρήκαν οστά και κομμένη μύτη στο σπίτι του – Τους ξεγελούσε με προσφορές για δουλειά και τους δολοφονούσε
Ανθρώπινα οστά και υπολείμματα εντοπίστηκαν στο σπίτι 37χρονου στην επαρχία Χουχούι – Τα εγκλήματα φέρεται να διαπράχθηκαν κάθε Παρασκευή
Περιπολικό στην Αργεντινή 1