Κόσμος

Γάζα: Τις σορούς δύο στρατιωτών πήρε πίσω το Ισραήλ

Μετά από επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ πήρε πίσω τις σορούς δύο στρατιωτικών ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

«Στη διάρκεια επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζα, τα πτώματα των ομήρων Νικ Μπέιζερ (19 ετών) και Ρον Σέρμαν (19 ετών) ανακτήθηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες και επιστράφηκαν στο Ισραήλ», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού.

Ο ισραηλινός στρατός είχε προηγουμένως ανακοινώσει πως ανέκτησε το πτώμα ενός γαλλοϊσραηλινού ομήρου, του Ελιά Τολεντανό, ο οποίος είχε απαχθεί από μαχητές της Χαμάς στη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Tribe of Nova στις 7 Οκτωβρίου, ημέρα της αιματηρής επίθεσης του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος στο ισραηλινό έδαφος.

Ο στρατός έχει ανακτήσει συνολικά οκτώ πτώματα και εκτιμά ότι 132 όμηροι εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, ζωντανοί ή νεκροί.

Ο στρατός ανακοίνωσε εξάλλου σήμερα το θάνατο χθες, Πέμπτη, ενός στρατιώτη στη διάρκεια μαχών στη Γάζα, του 117ου από την αρχή της χερσαίας ισραηλινής επίθεσης στις 27 Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης