Κόσμος

Γερμανία: 266 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Άλλοι 266 άνθρωποι υπέκυψαν στον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία, όπου ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 2.373, σύμφωνα με το Robert Koch-Institut.

Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία αυξήθηκε κατά 5.323 για να φθάσει σήμερα τα 113.525, δείχνουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο είναι ειδικευμένο στην αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη ημέρα που καταγράφεται αύξηση τόσο των θανάτων, όσο και των κρουσμάτων μόλυνσης, έπειτα από ισάριθμες συναπτές ημέρες μείωσής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα
Βετεράνος της αστυνομίας ο πατέρας του, κοινωνική λειτουργός η μητέρα του - «Ευχαριστούμε τα μέλη της οικογένειας του Ρόμπινσον, έκαναν το σωστό», είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα