Κόσμος

Γερμανία: Ευεργέτης – “φάντασμα” έκανε δωρεές αξίας 200.000 ευρώ σε ρευστό!

Καλέ μου άνθρωπε! Αόρατος ευεργέτης μοίρασε, από τις αρχές του χρόνου, δωρεές ύψους τουλάχιστον 200.000 ευρώ σε ρευστό σε διάφορα ιδρύματα της περιοχής του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

Ένα ίδρυμα για βαριά πάσχοντες ασθενείς έλαβε δωρεά ύψους 100.000 ευρώ σε ρευστό, ήτοι 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Γερμανία.

Τα χρήματα βρέθηκαν σε έναν φάκελο που απευθυνόταν στη συντακτική ομάδα της τοπικής εφημερίδας “Braunschweiger Zeitung”, όπου δίνονταν οδηγίες για τον παραλήπτη της δωρεάς.

https://twitter.com/jmanfreddi/status/1158826981741551618

Γερμανία: Ο ευεργέτης – φάντασμα

“Το να βοηθάμε τους βαριά ασθενείς να πεθάνουν είναι ένδειξη ανθρώπινης ζεστασιάς και αξίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση”, έγραψε ο γενναιόδωρος ευεργέτης, που εξήγησε ότι τα χρήματα δηλώθηκαν κανονικά στις φορολογικές αρχές.

“Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι και δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο αυτές τις καλές πράξεις”, αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για εκείνον, υπογράμμισε ο Ντάβιντ Μάχε της “Braunschweiger Zeitung”.

Κατά το παρελθόν, ο ανώνυμος ευεργέτης είχε αφήσει φακέλους με τα ποσά των 20.000 και 50.000 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τα τελευταία χρόνια, ανώνυμες δωρεές προσφέρθηκαν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NDR, στην εφημερίδα “Wolfsburger Nachrichten” εστάλη τον περασμένο χρόνο φάκελος με το πόσο των 100.000 ευρώ που προοριζόταν για την οικοδόμηση ενός δεύτερου ιδρύματος για ετοιμοθάνατους ασθενείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25