Κόσμος

Γερμανία: Η θετή κόρη βασάνιζε για ώρες την δήμαρχο στο υπόγειο του σπιτιού τους – Της έκαψε μαλλιά και ρούχα με αναπτήρα και αποσμητικό

Η 57χρονη είχε βρεθεί αρχικά δεμένη στην πολυθρόνα στο σαλόνι του σπιτιού της και στοιχεία έδειξαν ότι είχαν γίνει προσπάθειες να αφαιρεθεί το αίμα και άλλα στοιχεία από την περιοχή

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έδωσε στην αστυνομία της Γερμανίας η δήμαρχος η οποία κακοποιήθηκε από την 17χρονή θετή της κόρη και δέχτηκε 13 μαχαιριές στο πάνω μέρος του σώματος της.

Η 57χρονη Γερμανίδα δήμαρχος του Χέρντεκε, Ίρις Στάλτσερ, αρχικά δεν είχε αποκαλύψει ποιος ήταν αυτός που την είχε βασανίσει για τόσες ώρες με αυτόν τον τρόπο, αλλά έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι δράστης ήταν η θετή κόρη της, η οποία, μάλιστα, ήταν αυτή που κάλεσε τις αρχές ισχυριζόμενη ότι βρήκε τη μητέρα της να αιμορραγεί στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Νέα στοιχεία που φέρνει στο φως η 57χρονη φανερώνουν ότι η θετή της κόρη την βασάνιζε στο υπόγειο για ώρες την είχε μαχαιρώσει με δύο διαφορετικά μαχαίρια, τη χτύπησε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο και έκαψε τα μαλλιά και τα ρούχα της βάζοντας φωτιά με έναν αποσμητικό και έναν αναπτήρα.

Εξαιτίας αυτών των πράξεων η 57χρονη βρέθηκε να έχει δεχτεί 13 μαχαιριές στο άνω μέρος του σώματος, καθώς και πολλαπλά αιματώματα και κατάγματα στο κρανίο.

Μετά την καταγγελία αυτή, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα από τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στο σακίδιο του 15χρονου – επίσης υιοθετημένου – γιου της 57χρονης καθώς ρούχα με αίμα που πιστεύεται ότι ανήκουν στην 17χρονη δράστη.

Η Στάλτσερ είχε βρεθεί από την αστυνομία σε πολυθρόνα στο σαλόνι του σπιτιού της χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα πώς κατάφερε να ξεφύγει από το υπόγειο που την κρατούσε η 17χρονη.

Ωστόσο, οι άνδρες της σήμανσης ανακάλυψαν στοιχεία που δείχνουν ότι έγιναν προσπάθειες να αφαιρεθεί το αίμα και άλλα στοιχεία από την περιοχή γύρω από την πολυθρόνα στην οποία βρέθηκε η 57χρονη, υποδηλώνοντας ότι ο χώρος είχε καθαριστεί.

Αν και το κίνητρο παραμένει ασαφές, γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξε διαμάχη μεταξύ της μητέρας και των υιοθετημένων παιδιών της, με αναφορές για ενδοοικογενειακή βία και χρήση μαχαιριού.

Η αστυνομία συνέλαβε αρχικά και τα δύο παιδιά, αλλά τα δύο αφέθηκαν ελεύθερα μετά την απόφαση της εισαγγελίας να μην ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, υποβαθμίζοντας το έγκλημα στο γερμανικό ισοδύναμο της βαριάς σωματικής βλάβης.

Παρά τα εκτεταμένα τραύματά της, η πολιτικός του SPD κατάφερε να επιζήσει και να μιλήσει στους αστυνομικούς αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την επίθεση που, όπως είπε, δέχθηκε από τη θετή κόρη της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στο Μεξικό ο «Greken» της Σουηδίας - Ο αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, Μιχάλης Τενέζος, που έψαχναν Europol και Interpol
Ο 27χρονος Μιχάλης Τενέζος έχει καταδικαστεί, για σοβαρά εγκλήματα οπλοκατοχής και ναρκωτικών ενώ έχει εμπλακεί σε συγκρούσεις με φονικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια
Σουηδία
Ο εφιάλτης των ορφανών παιδιών στη Γάζα - Τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα ανηλίκων από τον πόλεμο
Στη Γάζα 53.724 παιδιά έχουν «χάσει» έναν γονέα, και άλλα 2.596 παιδιά και τους δύο - Τι συμβαίνει με τα ορφανά ανήλικα ου επέζησαν του πολέμου και φέρουν σοβαρά σωματικά και ψυχικά τραύματα λόγω του πολέμου
Καταφύγιο εκτοπισμένων Παλαιστινίων, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας