Κόσμος

Γερμανία: Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση σε πέντε περιοχές

Πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Γερμανίας με ειδικό εξοπλισμό και σκύλους ανίχνευσης εκρηκτικών έχουν εξαπολύσει μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σε πέντε ομόσπονδα κρατίδια.

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης η αντιτρομοκρατική επιχείρηση γίνεται στη βάση πληροφοριών για επικείμενη τρομοκρατική απειλή.

Η επιχείρηση διεξάγεται παράλληλα σε Μόναχο, Αμβούργο και άλλες περιοχές. Τα γερμανικά Μέσα κάνουν λόγο για τη Θουριγγία, τη Βαυαρία, τη Σαξονία και τη βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία.

 

Ήδη γίνεται λόγος για 13 επιδρομές σε διάφορες περιοχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβιανές εξαπατήθηκαν και έπεσαν θύματα human trafficking στην Αλβανία - Συνελήφθη ο διακινητής που τους έταζε μια καλύτερη ζωή
«Στην Κολομβία, η πορνεία επιτρέπεται, οπότε όταν ήρθα στην Αλβανία είναι παράνομη - Είχα ανάγκη τα χρήματα, έχω πρόβλημα με το νόμο και το αφεντικό είναι στη φυλακή, μας εξαπάτησαν» λέει θύμα του διακινητή
Αλβανία: Κολομβιανές εξαπατήθηκαν και έπεσαν θύματα human trafficking – Συνελήφθη ο διακινητής που τους έταζε μια καλύτερη ζωή
Κραν Μοντανά: Ο μπάρμαν μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία με τους 41 νεκρούς – «Μόνο τα λεφτά τούς ένοιαζαν, δεν μπορώ να ξαναδώ κερί αναμμένο»
Ο Γκαετάν που εργαζόταν στο μπαρ Le Constellation στο Κραν Μοντάνα στην Ελβετία, ήταν 8 μέρες σε κώμα - «Δεν μπορώ να ξαναδουλέψω σε μπαρ»
Κόσμος αφήνει λουλούδια έξω από το μπαρ Le Constellation στο Κραν - Μοντάνα στην Ελβετία