Κόσμος

Γερμανία: Σύλληψη δυο ανήλικων Σύρων για τη δολοφονία Ιρακινού

Δύο έφηβοι από τη Συρία, ηλικίας 14 και 16 ετών, συνελήφθησαν μετά την επίθεση με μαχαίρι που στοίχισε τη ζωή σε έναν Ιρακινό στο Βούπερταλ της Γερμανίας, το απόγευμα της Παρασκευής. Οι αρχές παράλληλα απέκλεισαν οποιαδήποτε σχέση της υπόθεσης αυτής με τρομοκρατία.

Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές διευκρίνισαν ότι αναζητούν άλλους δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 29 ετών, που σχετίζονται με αυτήν την εγκληματική ενέργεια.

Οι δύο ανήλικοι έφτασαν στη Γερμανία πριν από έναν χρόνο και ήταν ήδη γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο (DPA).

Κατά τη διάρκεια ενός καυγά μέσα σε ένα μικρό κατάστημα, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βούπερταλ, ένας άνδρας 31 ετών σκοτώθηκε ενώ ο αδελφός του, ηλικίας 25 ετών, τραυματίστηκε. Τα δύο θύματα κατάγονταν από το Ιράκ. Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δράστες και θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους. “Το κίνητρο της τρομοκρατίας αποκλείεται στην παρούσα φάση της έρευνας”, ανέφεραν οι γερμανικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
New York Times: Ο Τραμπ καθυστέρησε για λίγες ώρες την επίθεση στο Ιράν λόγω των πληροφοριών που έλαβε για τον Χαμενεΐ
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο Αμερικανός πρόεδρος σχεδίαζε να εξαπολύσει την επίθεση στο Ιράν τη νύχτα της Παρασκευής αλλά την καθυστέρησε λόγω των πληροφοριών για το πού βρισκόταν ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν
Τραμπ και Νετανιάχου
Η Ιταλία προγραμματίζει πτήσεις για να επαναπατρίσει από τη Μέση Ανατολή εγκλωβισμένους πολίτες
Ο υπουργός Άμυνας, Γκουίντο Κροσέτο, προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση, αφού βρέθηκε εγκλωβισμένος στο Ντουμπάι με την οικογένειά του και επέστρεψε στη Ρώμη με στρατιωτικό αεροσκάφος
Το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι
IDF για Ιράν: Χτυπήσαμε το προεδρικό μέγαρο και το κτίριο του Ανωτάτου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας
Στην ανακοίνωση του IDF τονίζεται πως το εν λόγω συγκρότημα του ιρανικού καθεστώτος θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή στο Ιράν και εκτείνεται σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της Τεχεράνης
IDF για Ιράν: Χτυπήσαμε το προεδρικό μέγαρο και το κτίριο του Ανωτάτου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας